Home / Novosti i blog / Najave događaja / 11. Weekend Media Festival

11. Weekend Media Festival

Ove godine najveći komunikacijski festival u regionu, Weekend Media Festival, održava se od 20. do 23. septembra, na svima dobro poznatoj lokaciji, u bivšoj fabrici duvana u Rovinju. Festival je zakoračio u svoje drugo desetoleće i biće u znaku Pariza i Berlina. Partneri ovogodišnjeg Weekenda su Francuska i Nemačka, vodeće evropske sile, ali i centri multikulturalnosti, intelektualaca i inovatora.

Deo programa na ovogodišnjem festival biće posvećen gostima iz ove dve zemlje, koji će učestvovanjem na Weekendu predstaviti ujedinjenost i isprepletenos Evrope. Kroz predavanja i panele upoznaće nas sa najboljim marketinškim, medijskim i poslovnim praksama svojih zemalja, a u propratnom program provešće nas kroz savremeni Berlin i Pariz.

Izložbom i muzikom zavirićemo u život modernog bon vivanta, pronaći pariski šarm u najsavremenijim izumima i doznati kako u Berlinu koegzistiraju pankeri i poslovnjaci, zahrđali bicikli i luksuzni nemački automobili, cenjeni slikari i stvaraoci grafita – i svi se osećaju dobrodošlo.

Berlin i Pariz su oduvek poznati kao gradovi slobode za ljude čija osobenost i način razmišljanje izlaze iz društveno zadanih okvira. Upravo takve ljude, vizionare naše industrije, želimo da okupimo na Weekendu. Zato nam je jako drago da su nam ove godine partneri države i gradovi koji podstiču različitosti i kreativno razmišljanje. Sigurno ćemo imati šta da naučimo jedni od drugih“, kazao je Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekend Media Festivala.

Pripreme za 11. Weekend Media Festival su u punom jeku. Svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regiji predstaviće najvažnija digitalna nagrada, SoMo Borac.

Osim po konstruktivnim, a ponekad i provokativnim raspravama o trendovima u komunikacijskoj industriji, Weekend je poznat i po najboljim zabavama. I ove godine nas očekuje raznovrstan muzički program i druženja do dugo u noć.

Program i način prijave na linku: 2018.weekendmediafestival.com/en/weekend/

About urednik

Još novosti

PRILIKA 2019 – Promocija knjige “Korporativen komunikacije za primer”

Na ovogodišnjoj Prilici nakon završenih predavanja i prezentacija održaće se promocija knjige “Korporativne komunikacije za …