Home / Aktivnosti / Novi menadžment u kompaniji Represent Communications

Novi menadžment u kompaniji Represent Communications

Vođeni željom za usavršavanjem i savladavanjem novih izazova, tim Represent Communications-a je, od agencije sa troje zaposlenih, izrastao u lidera na polju komunikacija.

Ovu godinu, Represent Communications počinje u znaku novog menadžmenta za koji su sigurni da će doprineti još boljim rezultatima i kreativnijem pristupu u svakodnevnom radu.

“Već trinaest godina Represent i ja smo na istom zadatku. Velika mi je čast što ću sa timom, sa kojim već dugo sarađujem, nastaviti da gradim viziju koju je naš osnivač postavio od samog osnivanja. Da stremimo uvek ka višem cilju, da pobedimo sebe, da budemo otvoreni za nove tendencije i da budemo lider promena na polju komunikacija. Nova funkcija donosi dodatnu odgovornost, ali i dodatne izazove, čemu se posebno radujem“, rekla je Tamara Jokanović, nova generalna direktorica agencije Represent Communications.

 

U novoj organizaciji, PR sektor Represent Communications-a od sada će predvoditi Jovana Cakić, koja se profesionalno bavi odnosima sa javnošću i novinarstvom više od 14 godina. Ana Branković, kao The Content Studio direktorka biće zadužena za digitalni performans, a Emilija Zaevska dolazi na mesto direktorke zadužene za kreativni razvoj i strategiju.

Na novoj poziciji naći će se i Jelena Mikić koja sa sadašnje pozicije regionalne direktorke, preuzima odgovornost za razvoj čitavog sistema kao Head of Development Represent Systema.

Sve Represent priče, kao i rad na razvijanju i transformaciji komunikacijskog biznisa i dalje će voditi osnivač i vlasnik agencije dr Borislav Miljanović, sa čela Represent Systema: “Najveća vrednost svakog sistema su ljudi, a ja sam siguran da imam tim sa kojim ćemo uspešno ići u korak sa promenama i svetskim trendovima i da ćemo našim klijentima kao i do sada biti glavni komunikacijski oslonac.“

Godina za nama je godina u kojoj je Represent Communications proglašen za zvanično najbolju PR agenciju u Srbiji, godina u kojoj su otvorili kancelariju i u Sarajevu, lansirali platformu Digital Element, osnažili Native Network i dodatno ojačali magazin i portal BIZlife.

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …