Home / Aktivnosti / 25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum internacionalnog festivala kreativnosti, koji je održan od 17. do 19. oktobra u Portorožu, u Sloveniji.

Više od 1000 delegata iz 38 različitih zemalja došlo je da sluša 40 izvanrednih govornika, vidi rezultate napete i jake konkurencije u kojoj je učestvovalo skoro 1200 prijava iz 28 zemalja, razmenjuje iskustva, kontakte i slavi kreativnost. Otvorili smo vrata novim znanjima, prijateljstvima i sjajnim radovima, koji su nagrađeni sa 26 zlatnih, 50 srebrnih bubnjeva (eng. drum) i 12 grand pri nagrada. McCann Worldgroup postala je najuspešnija agencijska mreža, McCann Bukurešt najuspoešnija agencija, a 180heartbeats + JvM iz Varšave najuspešnija nezavisna agencija. Brend Grand pri otišao je u Dizel.

Online publikacija, pokrenuta od strane Edition Digital-a, prikuplja najznačajnije momente sa festivala i pomaže pamćenju dobrih trenutaka za one koji su posetili festival, a prikazuje i šta je propušteno onima koji na festivalu nisu bili. Za svaki slučaj, u svoje kalendare zabeležite datume kada ćemo se ponovo sresti – od 16. do 18. oktobra 2019. u Portorožu.

Izveštaj za Golden Drum 2018 možete naći na linku: http://live.editiondigital.com/e/18btfmhrh/golden-drum-report-2018.
Više o festivalu Golden Drum: www.goldendrum.com

About urednik

Još novosti

WARC Globalni trendovi u oglašavanju

Rast oglašavanja u društvenim medijima prepolovio se tokom prošle godine. Facebook je u potrazi za …