Home / Aktivnosti / Beograd i Blumen group po prvi put domaćini žiriju Međunarodnog udruženja PR stručnjaka (IPRA)

Beograd i Blumen group po prvi put domaćini žiriju Međunarodnog udruženja PR stručnjaka (IPRA)

Više od 20 međunarodnih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacija – članova žirija i UO Međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću (International Public Relations Association – IPRA) – proteklog vikenda okupilo se u Beogradu na finalnom žiriranju i izboru dobitnika prestižnih priznanja  IPRA Golden World Awards for Excellence2017 i IPRA GRAND PRIZE 2017.

Ovim priznanjem koje se dodeljuje u više od 25 kategorija IPRA nagrađuje najbolje projekte/kampanje iz domena komunikacija i odnosa sa javnošću, istovremeno birajući i najboljeg među najboljima – dobitnika IPRA GRAND PRIZE 2017. Posebna pažnja tokom žiriranja poklanja se radovima koji utiču na kreiranje boljeg i humanijeg okruženja – takvi radovi ulaze u uži izbor za posebno priznanje koje dodeljuje organizacija UN – Ujedinjene nacije.

 

Pokrovitelji ovogodišnjeg žiriranja u našoj prestonici bili su Turistička organizacija Beograda, Društvo Srbije za odnose sa javnošću i Grand Kafa, a agencija Blumen group domaćin članovima žirija i Upravnog odobra IPRA – PR stručnjacima iz Engleske, Rusije, Španije, Turske, Bugarske, Kipra, UAE, Saudijske Arabije, Finske, Holandije, Austrije, Filipina i Srbije.

Agencija Blumen group je i sama bila među finalistima i dobitnicima IPRA GOLDEN WORLD AWARDS.

  1. godine Blumen group je poneo ne samo zlatno priznanje GWA 2012, već kao najbolji među najboljima i IPRA
  2. GRAND PRIZE za kampanju “Popis je beleška za budućnost“. Prošle godine agencija je bila u finalu ovog
  3. takmičenja sa projektom “Play it again” – Stari Rock Majstori.

Imena ovogodišnjih pobednika biće saopštena tokom jula meseca, a priznanja uručena na IPRA GWA GALA ceremoniji u Sofiji, Bugarska.

O IPRA

Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću – IPRA (International Public Relations Association), začeto je pre 60 godina na inicijativu danskih i britanskih profesionalca da se sačini okvir za podizanje standarda i unapređenje prakse u oblasti PR-a u svetu. Formalno, IPRA je osnovana 1.maja 1955. godine u Londonu, gde je i sada njeno administrativno sedište. Broji više od 10.000 članova, profesionalaca iz oblasti komunikacija. Članovi ovog udruženja su pojedinci, istaknuti PR stručnjaci iz celog sveta.

About urednik

Još novosti

LEKCIJE IZ EFIKASNOG MARKETINGA SA WARC NAGRADA 2018. GODINE

Effective Innovation Report 2018. WARC je objavio svoj godišnji izveštaj Effective Innovation Report 2018., koji …