Home / Aktivnosti / Aktuelno / Blogomanija – Fashion&Beauty od 8. do 12. juna

Blogomanija – Fashion&Beauty od 8. do 12. juna

U junu se održava Fashion&Beauty Blogomanija! Rezervišite svoje mesto na vreme!Baner 300x600

Nakon nekoliko uspešnih i velikih konferencija, od Tvitomanije, preko Blogomanije i Nove Energije, ista ekipa je krenula u potpuno novu, ali opet poznatu priču. Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna u Habakuku u Mariborskom Pohorju baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.

Svedoci smo sve većeg zanimanja celokupne Internet populacije, kako u svetu, tako i kod nas, za pojedine teme iz te dve industrije. Svakodnevno koristimo po nekoliko alata koji dolaze i koriste lepoti i modi, da nismo toga ni svesni. Filteri na fotografijama su samo početak. Selfie adaptacije, napredno znanje fotošopa i ilustratora, društvene mreže kao kanali promocije i povoljni kanali za razvoj karijere, onda YouTube tutorijali i pregršt novih influensera koji su regularni ljudi, poput bilo koga, ali koji imaju svoje mesto pod Internet Suncem zato što su inovativni, drugačiji i poznaju sajber materiju su ono što se svakodnevno izdvaja i koje velike fashion & beauty kuće uveliko prepoznaju.

Blogomanija je koncept koji uključuje mnogo više od samih blogova, kao što je to bilo i na svim ostalim konferencijama. Blogomanija je stecište i svojevrsna proslava Interneta, samo od 8. do 12. juna tekuće godine, biće u službi lepote i mode. I obraćamo se svim profesionalcima, predstavnicima medija, ali i ljubiteljima mode i dizajna koji već ili koji će tek uz pomoć Interneta uspeti da žive svoj san – da zarađuju i žive fashion & beauty život!

Jedan od osnivača portala NovaEnergija.Net rekao je o predstojećem događaju: ‘Ove godine prolećna konferencija će se održati na Pohorju, pored Maribora, u hotelu Habakuk od 8-12. juna. Posle izbora, biće prava prilika da se pozabavimo prvi put fashion and beauty i srodnim temama na Blogomaniji. Pored sjajne prirode, imaćete prilike da uživate u welness-u, u unutrašnjim i spoljnim bazenima i različitim zabavnim i sportskim sadržajima koje vam pripremamo. Produkcija Zoran i Robert, drugo izdanje

Ekipa iza same konferencije ima višegodišnjeg iskustva u organizaciji, marketingu, PR-u, digitalu, ali je i, s druge strane, iskreno uzbuđena što će moći da na jedan nov i prvi put viđen način u regionu omogućiti svim zainteresovanim stranama da nauče nešto novo, predaju, izlažu, prezentuju svoj brend ili jednostavno učestvuju u fenomenalnoj zabavi i neformalnim druženjima koji generišu važne kontakte koji su uvek jako bitni kada su online pitanja u fokusu.

Maribor 125Omogućene su dobre cene za sve goste, stoga je polupansion već od 25 evra dnevno. Smeštajni kapaciteti su u objektima Terma Maribor, a prevoz iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva, Zagreba i Ljubljane su organizovali partneri iz Terra Travel-a.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte organizatore preko zvaničnog sajta Fashion & Beauty Blogomanija i rezervišite svoje mesto na vreme!

 

 

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …