Home / Aktivnosti / Aktuelno / Blogomanija – Fashion&Beauty od 8. do 12. juna

Blogomanija – Fashion&Beauty od 8. do 12. juna

U junu se održava Fashion&Beauty Blogomanija! Rezervišite svoje mesto na vreme!Baner 300x600

Nakon nekoliko uspešnih i velikih konferencija, od Tvitomanije, preko Blogomanije i Nove Energije, ista ekipa je krenula u potpuno novu, ali opet poznatu priču. Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna u Habakuku u Mariborskom Pohorju baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.

Svedoci smo sve većeg zanimanja celokupne Internet populacije, kako u svetu, tako i kod nas, za pojedine teme iz te dve industrije. Svakodnevno koristimo po nekoliko alata koji dolaze i koriste lepoti i modi, da nismo toga ni svesni. Filteri na fotografijama su samo početak. Selfie adaptacije, napredno znanje fotošopa i ilustratora, društvene mreže kao kanali promocije i povoljni kanali za razvoj karijere, onda YouTube tutorijali i pregršt novih influensera koji su regularni ljudi, poput bilo koga, ali koji imaju svoje mesto pod Internet Suncem zato što su inovativni, drugačiji i poznaju sajber materiju su ono što se svakodnevno izdvaja i koje velike fashion & beauty kuće uveliko prepoznaju.

Blogomanija je koncept koji uključuje mnogo više od samih blogova, kao što je to bilo i na svim ostalim konferencijama. Blogomanija je stecište i svojevrsna proslava Interneta, samo od 8. do 12. juna tekuće godine, biće u službi lepote i mode. I obraćamo se svim profesionalcima, predstavnicima medija, ali i ljubiteljima mode i dizajna koji već ili koji će tek uz pomoć Interneta uspeti da žive svoj san – da zarađuju i žive fashion & beauty život!

Jedan od osnivača portala NovaEnergija.Net rekao je o predstojećem događaju: ‘Ove godine prolećna konferencija će se održati na Pohorju, pored Maribora, u hotelu Habakuk od 8-12. juna. Posle izbora, biće prava prilika da se pozabavimo prvi put fashion and beauty i srodnim temama na Blogomaniji. Pored sjajne prirode, imaćete prilike da uživate u welness-u, u unutrašnjim i spoljnim bazenima i različitim zabavnim i sportskim sadržajima koje vam pripremamo. Produkcija Zoran i Robert, drugo izdanje

Ekipa iza same konferencije ima višegodišnjeg iskustva u organizaciji, marketingu, PR-u, digitalu, ali je i, s druge strane, iskreno uzbuđena što će moći da na jedan nov i prvi put viđen način u regionu omogućiti svim zainteresovanim stranama da nauče nešto novo, predaju, izlažu, prezentuju svoj brend ili jednostavno učestvuju u fenomenalnoj zabavi i neformalnim druženjima koji generišu važne kontakte koji su uvek jako bitni kada su online pitanja u fokusu.

Maribor 125Omogućene su dobre cene za sve goste, stoga je polupansion već od 25 evra dnevno. Smeštajni kapaciteti su u objektima Terma Maribor, a prevoz iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva, Zagreba i Ljubljane su organizovali partneri iz Terra Travel-a.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte organizatore preko zvaničnog sajta Fashion & Beauty Blogomanija i rezervišite svoje mesto na vreme!

 

 

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …