Home / Aktivnosti / #CaseStudy – Prijavljivanje za studentsko takmičenje #PRilika2018

#CaseStudy – Prijavljivanje za studentsko takmičenje #PRilika2018

Društvo Srbije za odnose s javnošću, sedmi put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2018, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Više informacija možete pronaći na sajtu konferencije.

PARTNER STUDENTSKOG TAKMIČENJA

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Jedinstvena metoda učenja
Razvili su jedinstvenu metodu učenja – Arhitekturu saznanja, koja pomaže sticanju i usavršavanju znanja iz izabranih oblasti, nekoliko puta brže i efikasnije nego što je to slučaj sa korišćenjem drugih metoda. Koristeći sve raspoložive tehnologije, individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu, proces učenja je za svakog drugačiji, intenzivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja svoje veštine i znanja prezentuje u poslovnom svetu na najadekvatniji način i ostvari uspešnu karijeru.

Savremena edukacija
U okviru obrazovnog sistema u Srbiji, postoji osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru.

Kompanija LINK group sa uspehom posluje i u Bosni i Hercegovini gde funkcionišu tri obrazovne institucije: ITAcademy i BusinessAcademy sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sa sedištem u Trnu, opština Laktaši.

Prijava za takmičenje putem linka.

Pravila takmičenja na linku.

About urednik

Još novosti

Dodeljene četiri srebrne i četiri bronzane Effie nagrade

Na gala ceremoniji koja je upriličena pred oko više od 200 zvanica, u Ateljeu 212, …