Home / Aktivnosti / #Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona!

#Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona!

Moja procena je da će Content u svetu postati još strateškiji nego danas, mora jer je inače neefikasan. Lazar Džamić

Internet je možda poduzetništvo milenijalca učinio vidljivijim i trendovskim, mada zadnja istraživanja govore da nije ništa izrazitije nego kod prethodnih generacija. Neka istraživanja nagovještavaju da je stepen poduzetništva među mladima najniži u zadnjih dvadeset i pet godina. Ekrem Dupanović

Savremenici smo velike i brze tehnološke revolucije. Brže se menja tehnologija nego navike. Stvar će se stabilizovati kada milenijalci postanu silver generation. Mnogo toga će se još izmeniti. Svima će biti dostupna i bliska svaka današnja alatka za komunikaciju „nove generacije”. Vladimir Čeh

Mirovanje tržišta je posledica pasivnosti i fokusa operatora na pružanje tradicionalnih usluga, što je oprečno sa tehnološkim napretkom elektronskih komunikacija. Ovakva situacija nije svojstvena samo lokalnom tržištu, već regionu i čitavoj Evropi. Dejan Turk

Zašto ženama servirate citate Coco Chanel kao da u životu nisu čule za drugu osobu iz mode? Zamislite da stalno kljukate ljude samo Tolstojem? Gde je Bukowski, gde je Toni Morrison, gde je Virginia Woolf, gde je Mark Twain, gde je Anais Nin? Moda nije samo “Tolstoj” i nemojte se ženama obraćati kao da jeste. Nenad Janjatović

  

Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital”, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2019 – trajaće 2 dana – 5. i 6. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju otvaraju Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Kajl Skat, ambasador SAD u Beogradu, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu, Oana-Kristina Popa, ambasadorka Rumunije u Beogradu i Mateja Norčić Štamcar, zamenica i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi….itd.

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki šesti put zaredom govoriti na “Digitalu”:  Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenia.

Među učesnicima konferencije nalaze se i: Suzana Vasiljević, savetnik za medije predsednika Republike Srbije, Jasmina Stojanov, Nova Communications, Željko Mitrović, Pink International Group, Olja Bećković, autorka emisije “Utisak nedelje”; Stanislava Pak Stanković, bivši savetnik predsednika Republike Srbije, Vladimir Lučić, Telekom, Ana Martinoli, FDU, Ekrem Dupanović, Media Marketing, Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant, Nikola Vrdoljak, WMF, Ivan Lalić, Mikser House, Marija Vićić, McCann Beograd, Dragan Varagić, digital ekspert, Slobodan Georgiev, novinar, Zlatko Crnogorac, producent i novinar, Ksenija Vučić, TV Pink, Bojana Maljević, glumica, Igor Jurić, fondacija “Tijana Jurić”, Olivera Zekić, REM, Zoran Rađen, Marker CRM, Keneči Belusevic, Discovery CEEMCA, Marko Dacić, Fox International, Matije Žermand, Dorcel TV, Simon Slonjšak, Telekom Slovenije i mnogi drugi.

Sve detalje o program, govornicima i načinu prijave na konferenciju možete pronaći na linku:

http://digitalconference.rs/sr/ 

Članovima DSOJ-a obezbeđene su gratis kotizacije za konferenciju prijavom na mail: digital@communications.rs 

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …