Home / Aktivnosti / Društvo dobilo svog email marketing partnera: MailPlus Adria

Društvo dobilo svog email marketing partnera: MailPlus Adria

U svojim komunikacijskim aktivnostima Društvo Srbije za odnose s javnošću dobilo je podršku od kompanije MailPlus Adria, specijalizovane za email marketing. Pored cilja da komunikacija Društva sa članovima, ali i širom javnosti kroz ovaj kanal komunikacije bude na najvišem nivou sa nagrađivanim softverskim rešenjem i stručnim timom MailPlus-a kao podrškom, ovo partnerstvo će doneti velike benefite članovima Društva, poput ekskluzivnog edukativnog sadržaja i specijalnih pogodnosti saradnje sa ovom kompanijom.

MailPlus Adria je prva kompanija u regionu koja lokalno pruža podršku brendovima u implementaciji profesionalnog email marketinga, kao i kontinuiranu edukaciju i podršku od strane vrhunskih email marketing stručnjaka. Svojim partnerima prenosi iskustvo i najbolje prakse koje brendovi primenjuju na ovim područjima.

Osnovano u Holandiji pre 12 godina, email marketing rešenje MailPlus, višestruko je nagrađivano i prepoznato od strane preko 3.000 klijenata kao pouzdan partner. Jednostavna izrada newslettera prilagođena za zaposlene u marketingu, automatizacija kampanja, targetiranje sadržaja, intergracija sa webshop-om ili CRM sistemom, detaljan sistem izveštavanja, dostavljivost od čak 99,7% i visoka sigurnost podataka sa 2 servera u Holandiji samo su neke od prednosti koje ističu.

Ukoliko želite da naučite kako da se bavite profesionalnim email marketingom i iskoristite ga za unapređenje svog poslovanja ili želite da povećate bazu svojih pretplatnika i izvučete maksimum iz email marketing aktivnosti, znate kome treba da se obratite.

Svoje poverenje MailPlusu su pružile kompanije kao što su Bizlife, Hanza Media, TotalTV, Croatia Airlines,  INA, Shoe-be-do, 24sata.hr, Lesnina, Optima Telekom, Avenue Mall Zagreb i mnoge druge.

MailPlus tim pripremio je prvi u nizu mnogih edukativnih tekstova koje članovi mogu očekivati, a koji govori o “10 razloga zbog kojih je email marketing najefikasniji kanal komunikacije”. Pročitajte ga ovde.

Više informacija o našem novom partneru pronađite na zvaničnom sajtu MailPlus Adria.

 

About urednik

Još novosti

“Represent Communications” proglašena za najbolju PR agenciju u Srbiji

Agencija “Represent Communications” još jednom je osvojila prestižnu nagradu za najbolju PR agenciju u prošloj …