Home / Aktivnosti / Društvo dobilo svog email marketing partnera: MailPlus Adria

Društvo dobilo svog email marketing partnera: MailPlus Adria

U svojim komunikacijskim aktivnostima Društvo Srbije za odnose s javnošću dobilo je podršku od kompanije MailPlus Adria, specijalizovane za email marketing. Pored cilja da komunikacija Društva sa članovima, ali i širom javnosti kroz ovaj kanal komunikacije bude na najvišem nivou sa nagrađivanim softverskim rešenjem i stručnim timom MailPlus-a kao podrškom, ovo partnerstvo će doneti velike benefite članovima Društva, poput ekskluzivnog edukativnog sadržaja i specijalnih pogodnosti saradnje sa ovom kompanijom.

MailPlus Adria je prva kompanija u regionu koja lokalno pruža podršku brendovima u implementaciji profesionalnog email marketinga, kao i kontinuiranu edukaciju i podršku od strane vrhunskih email marketing stručnjaka. Svojim partnerima prenosi iskustvo i najbolje prakse koje brendovi primenjuju na ovim područjima.

Osnovano u Holandiji pre 12 godina, email marketing rešenje MailPlus, višestruko je nagrađivano i prepoznato od strane preko 3.000 klijenata kao pouzdan partner. Jednostavna izrada newslettera prilagođena za zaposlene u marketingu, automatizacija kampanja, targetiranje sadržaja, intergracija sa webshop-om ili CRM sistemom, detaljan sistem izveštavanja, dostavljivost od čak 99,7% i visoka sigurnost podataka sa 2 servera u Holandiji samo su neke od prednosti koje ističu.

Ukoliko želite da naučite kako da se bavite profesionalnim email marketingom i iskoristite ga za unapređenje svog poslovanja ili želite da povećate bazu svojih pretplatnika i izvučete maksimum iz email marketing aktivnosti, znate kome treba da se obratite.

Svoje poverenje MailPlusu su pružile kompanije kao što su Bizlife, Hanza Media, TotalTV, Croatia Airlines,  INA, Shoe-be-do, 24sata.hr, Lesnina, Optima Telekom, Avenue Mall Zagreb i mnoge druge.

MailPlus tim pripremio je prvi u nizu mnogih edukativnih tekstova koje članovi mogu očekivati, a koji govori o “10 razloga zbog kojih je email marketing najefikasniji kanal komunikacije”. Pročitajte ga ovde.

Više informacija o našem novom partneru pronađite na zvaničnom sajtu MailPlus Adria.

 

About urednik

Još novosti

Održana četvrta sednica Suda časti DSOJ

Četvrta sednica Suda časti održana je 13. marta 2018. godine, elektronskim putem. U radu su …