Home / Aktivnosti / DSOJ postao nacionalni član ICCO mreže

DSOJ postao nacionalni član ICCO mreže

Članstvo u ICCO je od izuzetnog značaja za Društvo Srbije za odnose s javnošću i pružiće Društvu mogućnost za dalji rast i razvoj.

Članovima Društva ovo članstvo omogućiće razmenu iskustva sa profesionalnim ljudima iz struke koji rade u uspešnim agencijama/kompanijama širim sveta, a samom Društvu otvoriće put ka ovim zajedničkim projektima.

Organizaciju ICCO  čine nacionalna PR udruženja iz 35 zemalja širom sveta, ove godine očekuje se učlanjenje još nekoliko organizacija.

Tom prilikom, predsednica Društva Jelena Šarenac je izjavila:

„Intezivno radimo u Srbiji na promociji značaja komunikacije i složenosti naše struke, nudeći našim članovima mogućnost za umrežavanje i dalji profesionalni razvoj. Ulaskom u ICCO, očekujemo saradnju sa kolegama iz celog sveta, razmenu iskustva i znanja i mogućnost da naši članovi povećaju svoju vidljivost u svetskoj zajednici komunikacija“.

Serbia (1)

Zvaničan prijem Društva u ICCO se održao na sastanku Upravnog odbora ICCO-a u Atini, 14. i 15. aprila 2016 na kome je u ime Upravnog odbora DSOJ, prisustvovala Gordana Bekčić Pješčić.

Gordana je prenela zadovoljstvo što se DSOJ pridružio ICCO i zahvalila predsedniku Maximu Beharu kao i ostalim članovima upravnog odbora na dobrodošlici.

ICCO Board 2016

O ICCO

Međunarodna Konsalting organizacija za komunikacije  (ICCO) okuplja PR udruženja širom sveta. Članstvo ICCO čine 35 nacionalnih PR udruženja u Evropi, Africi, Aziji, Americi i Australiji. ICCO kao organizacija omogućava svojim članovima platformu radi umrežavanja profesionalaca iz PR struke i rešavanja pitanja od zajedničkog interesa.

www.iccopr.com

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …