Home / Aktivnosti / DSOJ predstavlja novog člana Upravnog odbora

DSOJ predstavlja novog člana Upravnog odbora

MILICA ĐOKIĆ, dugogodišnji uspešni rukovodilac korporativnih komunikacija izdavačke kuće “Color Press grupa”, odnedavno direktorka ogranka “Color Press L&Z”, kompanije koja izdaje popularni lifestyle magazin “Lepota i zdravlje”, 1. marta postala je član Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, udruženja koje okuplja najuglednije stručnjake iz ove oblasti.

Ističući da je veoma počastvovana time što je dobila priliku da kroz angažman i UO DSOJ doprinese unapređenju profesije, Milica Đokić, inače ponosni laureat nagrada “Dama” i “PRO PR Award”, izjavila je:

“Ovo je zaista veliko priznanje za moj rad u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću, gde sam prisutna preko 11 godina. Sigurna sam da ću, zajedno sa ostalim članovima UO, istinskim profesionalcima i zaljubljenicima u ovaj posao, uspešno nastaviti s ostvarivanjem osnovnih ciljeva našeg udruženja – promovisanjem struke i edukacijom članova, uz maksimalan doprinos uvažavanju branše. Radujem se što ću svoje znanje i iskustvo moći da prenesem mladima, ali sam isto tako spremna da učim, kako od njih, tako i od starijih kolega.”

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …