Home / Aktivnosti / Edukacija / Edukativni jun u DSOJ

Edukativni jun u DSOJ

Edukativni jun - vizualU okviru edukativnih aktivnosti pod sloganom PReobrazuj se! u toku je Edukativni jun tokom kojeg će za sve članove Društva Srbije za odnose s javnošću biti organizovano nekoliko predavanja na aktuelne teme iz različitih oblasti.

PReobrazuj se! 6.
Prvo predavanje koje će biti održano u okviru edukativnog juna, je predavanje na temu ”Javna diplomatija Sjedinjenih Američkih Država”, koje će održati Jelena Putre-Jakovljević, konsultant za javnu diplomatiju. Predavanje će se održati u subotu, 15. juna 2013. godine u LINK Group, Cara Dušana 34, Zemun u 11 sati. U okviru predavanja ”Javna diplomatija Sjedinjenih Američkih Država” članovi DSOJ moći će da se upoznaju sa pregledom istorije javne diplomatije SAD od Prvog svetskog rata do danas, sa najznačajnim ličnostima za formiranje i razvoj američke javne diplomatije, zakonima i uredbama vezanim za javnu diplomatiju SAD, kao i sa najvažnijim programima i aktivnostima američke javne diplomatije danas.

PReobrazuj se! 7.
Drugo predavanje koje će se održati 17. juna. 2013. godine u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu u 18:30 sati, će održati globalni potpredsednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics, Andre Mening, u Novom Sadu. Andre Mening je lider u oblasti komunikacija, sa iskustvom na brojnim vodećim međunarodnim komunikacijskim pozicijama u Philips-u. (VAŽNA NAPOMENA: ovo predavanje je isključivo namenjeno studentima.)

Preobrazuj se! 8.
I na kraju, ali ne i najmanje važno, 20. juna 2013. godine u 15 sati, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu će predavanje održati dr Glen T. Kameron, Gregory Chair in Journalism Research and Professor of Family and Community Medicini, University of Missuri, USA. On će govoriti na temu upravljanja kriznim situacijama i korišćenju društvenih mreža u tim prilikama.

Zbog ograničenog broja mesta, pozivamo vas da se na vreme prijavite na adresu drustvo@pr.org.rs i rezervišete sebi mesto na nekom od predavanja u okviru programa Edukativni jun.

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *