Home / Aktivnosti / Evropska konvencija o komunikacijama 2017

Evropska konvencija o komunikacijama 2017

Evropska konvencija o komunikacijama je vodeći međunarodni događaj iz domena odnosa s javnošću i komunikacija. Na stotine evropskih stručnjaka okuplja se svake godine kako bi stekli nova poznanstva i razmenili ideje i mišljenja o novim strategijama i ocenili aktuelne trendove.

Ovogodišnji konvencija održaće se od 22. i 23. marta 2017 u Minhenu. Konvencija će obuhvatiti oblasti i teme vezane za: internu komunikaciju, društvene medije, promena komunikaciju, upravljanje brend, pripovedanje, javni aferu.

DSOJ je ovogodišnji partner konvencije i obezbeđene su posebne cene za članove Društva: 480 EUR (early bird) i 530 EUR (regular). Više informacija na sajtu ECC.

ECC je vrlo važna platforma za komunikacije u srcu Evrope, gde ključni stručnjaci mogu da raspravljaju o temama koje utiču na tekuće obrazce komunikacija. Osim toga, ECC teži ne samo da prati standard, več i da oblikuje trendove koji će biti aktuelni u bliskoj budućnosti kao što su razvoj i uticaj društvenih medija, podataka, veštačke inteligencije.

About urednik

Još novosti

Nagrada DSOJ-a za kampanju “Isključi nasilje” agenciji Homepage i Ministarstvu pravde

Zajednički projekat “Isključi nasilje” agencije Homepage i PR tima Ministarstva pravde Republike Srbije nagrađen je …