Home / Aktivnosti / FEBS Master class – Komunikacija u modnoj industriji

FEBS Master class – Komunikacija u modnoj industriji

FEBS Master Class – Komunikacija u visokoj modi je prvi kulturno-edukativni, regionalni događaj. Počasni gost i predavač je gospođa Jelka Musić, direkor komunikacija u francuskom i svetskom brendu Jean Paul GAULTIER, koja će po prvi put u Srbiji kroz sesiju koju organizujemo preneti svoje 25 godina bogato poslovno znanje i iskustvo, koje je stekla u vodećim svetskim kućama visoke mode.

Master Class će se održati 05. oktobra 2017. godine od 12h do 17h u Kongresnom centru Envoy hotela (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd). Pored nevladine organizacije Centra za komunikaciju FLOU, generalni pokrovitelj ovog divnog događaja je Univerzitet Metropolitan i sponzor kompanija Textil.

FEBS Master Class je događaj namenjen poslovnim ljudima iz modne industrije, kreatorima, dizajnerima, preduzetnicima, ekspertima iz oblasti marketinga, PR-a, prodaje, CRM-a, studentima, kao i svim drugim zaljubljenicima u modu.

Kotizacija je 6.000 dinara, a za članove DSOJ iznosi  (1.000 dinara). Navedeni iznos uplatiti na Centar za komunikacije Flou br. 160-437751-09, Banka Intesa, sa naznakom: Kotizacija za FEBS MC – Član DSOJ.

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …