Home / Aktivnosti / FEBS Master class – Komunikacija u modnoj industriji

FEBS Master class – Komunikacija u modnoj industriji

FEBS Master Class – Komunikacija u visokoj modi je prvi kulturno-edukativni, regionalni događaj. Počasni gost i predavač je gospođa Jelka Musić, direkor komunikacija u francuskom i svetskom brendu Jean Paul GAULTIER, koja će po prvi put u Srbiji kroz sesiju koju organizujemo preneti svoje 25 godina bogato poslovno znanje i iskustvo, koje je stekla u vodećim svetskim kućama visoke mode.

Master Class će se održati 05. oktobra 2017. godine od 12h do 17h u Kongresnom centru Envoy hotela (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd). Pored nevladine organizacije Centra za komunikaciju FLOU, generalni pokrovitelj ovog divnog događaja je Univerzitet Metropolitan i sponzor kompanija Textil.

FEBS Master Class je događaj namenjen poslovnim ljudima iz modne industrije, kreatorima, dizajnerima, preduzetnicima, ekspertima iz oblasti marketinga, PR-a, prodaje, CRM-a, studentima, kao i svim drugim zaljubljenicima u modu.

Kotizacija je 6.000 dinara, a za članove DSOJ iznosi  (1.000 dinara). Navedeni iznos uplatiti na Centar za komunikacije Flou br. 160-437751-09, Banka Intesa, sa naznakom: Kotizacija za FEBS MC – Član DSOJ.

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …