Home / Aktivnosti / Global PR Summit Belgrade okupiće globalnu PR elitu najvećih svetskih brendova

Global PR Summit Belgrade okupiće globalnu PR elitu najvećih svetskih brendova

Globalni eksperti u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP prezentovaće 1. i 2. juna na Globalnom PR Samitu u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regionu.

Dvodnevno internacionalno okupljanje najvećih svetskih stručnjaka otvoriće 1. juna ekskluzivni panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies, Doha. Regionalni PR eksperti imaće priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning, iz kompanije Akzo Nobel, u vezi sa marketingom uticaja i društvenih medija govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, iskustva u oblasti Content PR – a prezentovaće Džamal Al Maved, predstavnik kompanije Rolls Royce i Džudit Magjar iz kompanije SAP.

Global PR Summit Belgrade predstaviće i dve interaktivne radionice – tema prve radionice biće Vizuelna komunikacija Skota Hiksa, koji će se osvrnuti na iskustvo rada u kompaniji Facebook, jedna od tema biće i PR Measurement.

“Sa velikim zadovoljstvom, organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u Beograd u kojem smo započeli organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine, koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC, Facebook. U dvodnevnoj razmeni znanja globalnih i lokalnih PR stručnjaka prisustvovalo je više od tri stotine eksperata iz regiona. Ove godine, 1. i 2. juna pozivamo vas da ne propustite Global PR Summit u Beogradu,” izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila brendove, konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, organizovane u preko trideset zemalja.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću. Za članove DSOJ obezbeđen je popust od 15%  na cene kotizacija (info na drustvo@pr.org.rs).

Obezbedite svoje mesto na Global PR Summit Belgrade, najvećem internacionalnom okupljanju svetskih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i drušvenih medija!

Iskoristite popust do 31. marta – karte možete kupiti preko oficijelnog P. world website – a: http://www.thepworld.com/event/global-pr-summit-belgrade

About urednik

Još novosti

Čuvari internet identiteta na DIDS 2018

U godini kada .RS domen slavi svoj 10. rođendan, po deveti put se održava najposećenija …