Home / Aktivnosti / ICCO EUROPEAN REGIONAL MEETING 2018

ICCO EUROPEAN REGIONAL MEETING 2018

ICCO Evropski Regionalni Samit održan je 7. i 8. juna 2018. godine u Budimpešti.

Međunarodna Konsalting organizacija za komunikacije (ICCO) okuplja PR udruženja širom sveta. Ispred Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću na ICCO European Regional Meeting 2018 prisustvovale su Tamara Koštro i Mila Zavođa.

Samit je otvorio Juergen H. Gangoly, ICCO, regionalni predsednik za Evropu, a goste je pozdravila i Zsofia Lakatos, predsednica HUPRA.

Elise Mitchell, predsednica ICCO govorila je na temu promena i izazova u međunarodnoj komunikacionoj industriji i kakve su reakcije i odgovori ICCO organizacije.

Francis Ingham, izvršni direktor ICCO – prezentovao je projekate i novitete iz ICCO kancelarije.

Krisztián Szabados (Flow PR – Edelmann Affiliate) – pričao je na temu mađarskih medija i tržišta komunikacija.

Gosti su imali priliku da poslušaju panel diskusije na temu razmene informacija i predstavljanja najboljih praksi i projekata članica Evropske ICCO međunarodne organizacije. Kao i da učestvuju u radnim grupama i panelima na temu evropskih pitanja. Razgovaralo se o reputaciji PR industrije u Evropi i na koji način da se poboljša njen imidž.

Održan je PR forum sa temom “Šta pokreće PR u Evropi?”. Predstavljeni su nagrađeni Evropski projekti u oblasti PR-a.

Govorilo se o ICCO regionalnoj koordinaciji, predstavljeni su izveštaji radnih grupa, održana je diskusija o projektnim predlozima i njihovoj mogućoj primeni, a prisutnima su prezentovane preporuke Radne grupe sa sastanka odbora u Bratislavi.

ICCO Global Summit 2018 odvija se 4. i 5. oktobra 2018. godine u Dablinu.

O ICCO

Članstvo Međunarodnog udruženja agencija za odnose s javnošću (ICCO) čine nacionalna trgovinska udruženja iz 55 zemalja širom sveta: Evrope, Afrike, Azije, Bliskog istoka, Amerike i Australije. Zajedno broje preko 2.500 PR kompanija.

ICCO okuplja senior menadžere najboljih PR firmi kako bi zajednički rešavali izazove i probleme ove profesije na globalnom nivou.

Zajedničkim radom članovi poboljšavaju standard kvaliteta, bave se etičkim pitanjima, harmonizuju konsultantsku praksu i razmenjuju znanja i iskustava. Bogatom online bazom ICCO služi kao platforma za povezivanje konsultanata iz različitih zemalja. Članovi se sastaju dva puta godišnje na ICCO Globalnom samitu i na ostalim događajima u organizaciji samih članova.

About urednik

Još novosti

DIDS 2019 na krilima digitalne transformacije

Jubilarna deseta konferencija Dan internet domena Srbije – DIDS 2019 biće održana 5. marta u …