Wednesday , December 12 2018
Home / Aktivnosti / ICCO EUROPEAN REGIONAL MEETING 2018

ICCO EUROPEAN REGIONAL MEETING 2018

ICCO Evropski Regionalni Samit održan je 7. i 8. juna 2018. godine u Budimpešti.

Međunarodna Konsalting organizacija za komunikacije (ICCO) okuplja PR udruženja širom sveta. Ispred Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću na ICCO European Regional Meeting 2018 prisustvovale su Tamara Koštro i Mila Zavođa.

Samit je otvorio Juergen H. Gangoly, ICCO, regionalni predsednik za Evropu, a goste je pozdravila i Zsofia Lakatos, predsednica HUPRA.

Elise Mitchell, predsednica ICCO govorila je na temu promena i izazova u međunarodnoj komunikacionoj industriji i kakve su reakcije i odgovori ICCO organizacije.

Francis Ingham, izvršni direktor ICCO – prezentovao je projekate i novitete iz ICCO kancelarije.

Krisztián Szabados (Flow PR – Edelmann Affiliate) – pričao je na temu mađarskih medija i tržišta komunikacija.

Gosti su imali priliku da poslušaju panel diskusije na temu razmene informacija i predstavljanja najboljih praksi i projekata članica Evropske ICCO međunarodne organizacije. Kao i da učestvuju u radnim grupama i panelima na temu evropskih pitanja. Razgovaralo se o reputaciji PR industrije u Evropi i na koji način da se poboljša njen imidž.

Održan je PR forum sa temom “Šta pokreće PR u Evropi?”. Predstavljeni su nagrađeni Evropski projekti u oblasti PR-a.

Govorilo se o ICCO regionalnoj koordinaciji, predstavljeni su izveštaji radnih grupa, održana je diskusija o projektnim predlozima i njihovoj mogućoj primeni, a prisutnima su prezentovane preporuke Radne grupe sa sastanka odbora u Bratislavi.

ICCO Global Summit 2018 odvija se 4. i 5. oktobra 2018. godine u Dablinu.

O ICCO

Članstvo Međunarodnog udruženja agencija za odnose s javnošću (ICCO) čine nacionalna trgovinska udruženja iz 55 zemalja širom sveta: Evrope, Afrike, Azije, Bliskog istoka, Amerike i Australije. Zajedno broje preko 2.500 PR kompanija.

ICCO okuplja senior menadžere najboljih PR firmi kako bi zajednički rešavali izazove i probleme ove profesije na globalnom nivou.

Zajedničkim radom članovi poboljšavaju standard kvaliteta, bave se etičkim pitanjima, harmonizuju konsultantsku praksu i razmenjuju znanja i iskustava. Bogatom online bazom ICCO služi kao platforma za povezivanje konsultanata iz različitih zemalja. Članovi se sastaju dva puta godišnje na ICCO Globalnom samitu i na ostalim događajima u organizaciji samih članova.

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …