Home / Aktivnosti / Aktuelno / Iskoristi PRiliku!

Iskoristi PRiliku!

banerZanimljive teme, vrhunski predavači, druženje i odlična atmosfera – samo su neki od razloga zbog kojih ne biste trebali da propustite ovogodišnju konferenciju PRilika 2014.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizovaće 7. i 8. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu, šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikaciona stručnjaka – Džeremija Galbraita, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku; Pola Holmsa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savetnika za komunikacije u BBC-u.

Pored njih, na ovogodišnjoj PRilici učesnici će moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Damira Juga, dekana Bernays škole za komunikacijski menadžment i Miše Lukića, predsednika Publicis Grupe.

Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom “Komunikacija na (s)ceni”, predviđeno je da se održe dva predavanja i radionica stručnjaka iz inostranstva, pet studija slučaja kompanija NIS, Philip Morris, Telenor i IKEA, dve panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Cena kotizacija za članove DSOJ iznosi 5.000, a za nečlanove 10.000 dinara. Za tri i više kotizacija odobren je popust od 10%, a za deset i više 20%. Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji. Članovima UNS, NUNS, Asocijacije medija, UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera i drugih srodnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%.

Program konferencije preuzmite OVDE.

Rezervišite svoju PRiliku na vreme! Za sve informacije u vezi sa konferencijom budite slobodni da kontaktirate Ivanu Parčetić Mitić na mejl drustvo@pr.org.rs.

About urednik

Još novosti

Doktorske studije sa međunarodnom diplomom

Mogućnost unapređenja znanja kroz interaktivni rad i učešće u međunarodnim projektima Fakultet za primenjene društvene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *