Home / Aktivnosti / Aktuelno / IZAZOV 2015 krajem februara u Beogradu!

IZAZOV 2015 krajem februara u Beogradu!

izazovPovodom trećeg rođendana, Marketing mreža organizuje 25. i 26. februara 2015. godine u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, prvi regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2015. U pitanju je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Ideja ovog foruma jeste da kroz interaktivan sadržaj i razmenu iskustava doprinese razvoju marketinške i PR industrije, ali i podstakne regionalnu saradnju između agencija i oglašivača. Učesnici foruma imaće priliku da prihvate IZAZOV, otvore dijalog na ključne teme iz struke, ali i kroz interaktivne radionice bolje upoznaju svoje buduće poslovne partnere.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na prvom forumu komunikacionih lidera.

Cena kotizacije iznosi 15.000 dinara. Članovima DSOJ obezbeđen je popust od 10%.
Prijave traju do 10. februara, a broj mesta je ograničen.

Za više informacija: http://marketingmreza.rs/izazov-2015/

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *