Home / Aktivnosti / Aktuelno / Jelena Šarenac – nova predsednica DSOJ

Jelena Šarenac – nova predsednica DSOJ

20151214_193226

Na 14. Izbornoj Skupštini Društva Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ), koja je održana danas u Privrednoj komori Srbije, izabrano je novo rukovodstvo. U radu Skupštine učestvovalo je 25 punopravnih članova DSOJ iskoristivši svoje pravo da biraju i budu birani.

Zbog ličnih razloga i povećanih privatnih obaveza, ostavku na mesto predsednice DSOJ podnela je Tamara Bekčić, direktor i suosnivač PR agencije Chapter 4 Srbija. Jednoglasnom odlukom članova, mesto nove predsednice  je preuzela Jelena Šarenac, direktorka korporativnih komunikacija Henkel Srbija i članica Upravnog odbora DSOJ.

Pored nje, u novi saziv Upravnog odbora DSOJ izabrani su i: Branka Conić (New Moment), Gordana Bekčić Pješčić (Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije) i Slavica Civarić Kostić (Univerzitet u Beogradu Fakultet organizacionih nauka – Katedra za marketing i odnose s javnošću).

Novoizabrani članovi zajedno sa već postojećim članovima Upravnog odbora u sastavu: Marije Beslać (Nordeus), Dušana Stojaković (Hemofarm) i Tamare Koštro Ćurčić (Victoria Group) čine Upravni odbor Društva Srbije za odnose s javnošću za 2016. godinu.

Jelena-Sarenac

 

Jelena Šarenac je tom prilikom izjavila:

“Zahvaljujem se kolegama na ukazanom poverenju. Sigurna sam da ćemo i u novom sazivu UO nastaviti da radimo na unapređenju i modernizaciji struke kao i privlačenju novih članova.”

 

Zahvaljujemo se bivšim članovim UO Tamari Bekčić (), Rajki Sinik Vulić ( )  i Ani Petrović  na ogromnoj količini vremena i posvećenosti koje su pružile Društvu za vreme svog mandata.

Osim izbora, na Skupštini su usvojeni izveštaji o radu Upravnog odbora, Suda časti DSOJ, Nadzornog odbora DSOJ kao i Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE 2015.

Zapisnik sa Skuštine možete pogledati OVDE. 

12391356_1179274058768226_5015232253801209122_n

 

Članovi Suda časti

About urednik

Još novosti

Nagrada DSOJ-a za kampanju “Isključi nasilje” agenciji Homepage i Ministarstvu pravde

Zajednički projekat “Isključi nasilje” agencije Homepage i PR tima Ministarstva pravde Republike Srbije nagrađen je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *