Home / Aktivnosti / Aktuelno / PReobrazuj se! – 16.

PReobrazuj se! – 16.

slika6801U subotu, 21. juna, od 11 časova, Centar za razvoj karijere LINK Group organizuje seminar koji će vam otkriti sve tajne uspešnog copyrighta i online PR-a: Kako da komunicirate u onlajn svetu, a predavač je Boris Trivan.

Da li ste znali da osmoro od desetoro ljudi pročita naslov, a samo dvoje od njih pročita i tekst? Kako naterati čitaoca da pročita rečenicu koja sledi posle naslova? Koliko puta ste želeli nešto da kažete, a niste znali kako? Znate šta zanima vaše potencijalne kupce, ali ne znate kako da ih podstaknete da vas slušaju? Pitate se kako vaša kompanija treba da komunicira sa svojim klijentima i partnerima?

O predavaču:
Boris Trivan je programski direktor u Digital Communications Institute. Sertifikovani je stručnjak na polju digitalnog marketinga, marketinga u društvenim medijima i naprednih komunikacija, a višegodišnje iskustvo u radu sticao je na poziciji marketing i kreativnog direktora u kompaniji Educa Humana. Tvorac je Pokojne Mileve, čuvenog fenomena koji se razvio na društvenim medijima, a potom se proširio i na tradicionalne. Kao Pokojna Mileva, razvio je community od preko 500.000 pratilaca i mogućim reachom od preko 20 miliona u regionu.

LINK Group je članovima Društva Srbije za odnose s javnošću ustupio 5 mesta za seminar. Požurite i pošaljite prijavu sa Vašim imenom i prezimenom, nazivom organizacije u kojoj radite, brojem telefona i e-mail adresom na drustvo@pr.org.rs do petka, 20. juna, najkasnije do 14 časova.

Link za live stream.

Više informacija o načinu projave i seminaru pronađite na sajtu Centra za razvoj karijere.

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *