Home / Aktivnosti / Ko su najbolje agencije u regiji? Otvorene prijave za BalCanne

Ko su najbolje agencije u regiji? Otvorene prijave za BalCanne

25 članova stručnog žirija bira 25 najboljih projekata BalCannesa

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1.septembra 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes, a svi članovi DSOJ-a ostvaruju popust na cenu prijave!

Ove godine, najboljih 25 projekata regije odabire najveći žiri do sada, a kojeg čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudi će najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

Najbolje agencije sa sobom će kući ponijeti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine biće dodeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađiva će se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za inostrano tržište.

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, i ove će se godine održati u Rovinju kao dio trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresirane agencije i provode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …