Home / Aktivnosti / 10. PRilika – Komunikacije transformišu budućnost

10. PRilika – Komunikacije transformišu budućnost

Kako će izgledati transformacija komunikacije u narednim godinama, etička pitanja i inovacije, iskustva najboljih stranih i domaćih komunikologa, biće predstavljeni na ovogodišnjoj jubilarnoj konferenciji PRilika. Deseto po redu okupljanje profesionalaca pod nazivom “Umetnost komunikacije” održaće se 22. novembra 2018. godine u hotelu „Hilton Beograd“ u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću.

Ponosni smo što smo i ove godine u prilici da pred više od 200 gostiju iz Srbije i regiona predstavimo najinteresantnije teme i aktuelnosti u našoj profesiji – kako tehnološke inovacije utiču na komunikaciju, komunikacija u regionu koja se odnosi na najznačajnije festivale, iskustva komunikologa iz pozicije člana Forbsovog saveta za komunikaciju i mnogo drugih zanimljivih tema. Velika je čast okupiti toliko značajnih imena koji su spremni da svoja znanja podele sa kolegama. Pozivamo sve profesionalce, ali i ljubitelje komunikacija da nam se pridruže i saznaju kako će izgledati budućnost komunikacija“, kaže Jelena Šarenac, predsednice Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću.

Među učesnicima ove godine publika će imati priliku da čuje Tanju Tatomirović, komunikologa, direktora komunikacija za region od 24 zemlje i člana Forbsovog Saveta za komunikacije, Barbaru Krajnc, iskusnog međunarodnog konsultanta za javne poslove sa bogatim radnim iskustvom i sertifikovanog faciltatora LEGO® SERIOUS PLAI® metode; Deniz Dulgeroglu, senior copywriter-a u najvećoj turskoj nezavisnoj oglašivačkoj agenciji Rafineri i Teodoru Migdalovici, internacionalnog govornika i trenera koja je poslednjih 18 godina učestvovala na najvećim svetskim događajima koji se tiču marketinga i komunikacija a ujedno je i Cannes Lions Ambasador u Rumuniji.

DSOJ je ove godine pripremio tri panel diskusije. U panelu „Etika u komunikacijama“ svoje stavove će podeliti Zoran Stanojević, novinar, Petar Stanojlović, filmski i televizijski reditelj, Vladimir Radomirović, predsednik Udruženja novinara Srbije, Biljana Stepanović, osnivač i generalni direktor Business Info Group i Vedran Ivanković, predsednik Suda časti DSOJ.

Predstavnici najpoznatijih i najposećenijih festivala u regionu kao što su Exit festival, Weekend Media festival, Sarajevo filmski festival i Balkan Tube fest učestvovaće u panelu „Umetnost komunikacije regiona – festivali“. O ulozi komunikacija u predstavljanju inovativnih projekata govoriće Milica Marković, Direct Media, Marina Petrović, British American Tobacco, Zoja Kukić, Startit i Marijana Jović, Schneider Electric.

Na temu “Kako nam je cilj postao novi start: Nimma Hub – end2end communications” govoriće Dragan Radić, CEO Ninamedia, Zoran Santovac, Headmade i Anđelko Trpković, CEP Publicis Grupe Adriatic.

Više o programu i načinu prijave na konferenciju na linku prilika.pr.org.rs ili putem mejla drustvo@pr.org.rs.

Vidimo se na PRilika 2018!

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …