Home / Aktivnosti / Kurs Web Content Creator!

Kurs Web Content Creator!

Ljudi drugačije čitaju tekstove online, skeniraju stranice birajući reči i rečenice kako bi uvideli da li je to sadržaj koji će odgovoriti na interesovanja. U vremenu u kojem postoji više od 70 miliona blogova i u kojem se objave milioni dnevnih postova potrebno je naoružati se uvidima u realnom vremenu i otkriti teme koje interesuju našu publiku. Da biste stvorili visok angažman i izgradili održivu zajednicu sadržaj treba da bude relevantan i koristan publici.

Web Content Creator je kurs koji će vas naučiti kako da povećate korisnost vašeg sajta ili bloga i kako da predstavite sadržaj na jednostavan način publici pružajući im razumljive informacije.

Program je namenjen svima koji su uključeni u kreiranje contenta i produkciju materijala za web, blogove i društvene mreže. Ljudima koji počinju svoju karijeru u komunikacijama i onima koji žele da osveže i unaprede svoje znanje i tehnike pisanja za web i društvene mreže.

Tokom ovog kursa shvatićete kako upotrebom raznih taktika i alata možete napraviti uticaj na društvenim mrežama i blogovima što će vam svakako pomoći u daljem razvoju karijere.
Radom na temi i uz saradnju i savete mentora naučićete kako da pripremite sadržaj za sve web kanale portal, blog i društvene mreže čime ćete razviti sposobnost i samopouzdanje u rukovođenju svakog sledećeg content izazova koji bude pred vama.
Najbolji rad u grupi biće nagrađen objavom na renomiranom ekonomskom portalu Bizlife.rs i na društvenim mrežama.

Za više informacija pošaljite mejl na office@represent.rs ili posetite sajt www.represent.rs/edukacija/web-content-creator

Kurs će biti održan od 12. septembra do 3. oktobra u agenciji Represent Communications.

About urednik

Još novosti

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Velika PR agencija godine”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu …