Home / Aktivnosti / Let3 otvorio party deo 12. Weekend Media Festivala i najavio projekt Rijeka 2020

Let3 otvorio party deo 12. Weekend Media Festivala i najavio projekt Rijeka 2020

Weekend Media festival je u Rovinj, osim sjajnih predavanja, doneo i pregršt zabave!

Legendarni riječki rockeri Let3, u svojim prepoznatljivim odevnim kombinacijama, pred mnogobrojnom publikom sinoć su otvorili 12. Weekend Media Festival u Rovinju. Svi su sa nestrpljenjem čekali kakav će spektakl bend koji se može opisati kao muzička i vizualna rock atrakcija prirediti, a sa sigurnošću možemo reći da su još jednom oduševili sve okupljene.

Pozornicu u staroj fabrici duvana „prodrmali“ su svojim najvećim hitovima kao što je Dijete u vremenu, Izgubljeni, Ženu varam i drugim sjajnim stvarima koje su obeležile našu rock scenu. Publiku su pozvali da posete Rijeku, evropsku prestonicu kulture, koja će tu titulu nositi od sledeće godine. Pre Let3, za zagrevanje i prve plesne korake ovogodišnjeg izdanja Weekend Media Festivala pobrinuli su se DJ dvojac Kanca i Bondža.

Sinoć je bilo jasno da nas i ove godine očekuje još jedan najbolji Weekend u godini. Dvanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupiće više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvorana učestvovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje će održati više od 150 uticajnih govornika iz celoga sveta.

Nakon celodnevnih predavanja, provod se nastavlja. Za dobru zabavu večeras su na programu Jack in the beat w. Rea i Bondža te fakat. Božićni party w. Diskobajagi.

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …