Home / Aktivnosti / Letnje radionice “Student Launch” su zvanično počele!

Letnje radionice “Student Launch” su zvanično počele!

Ekipa iz agencije “Evoke”, kao i učesnici radionica, sjajno su se zabavljali na otvaranju ovog događaj!a, koji se održao u nedelju, 18. juna, u Startit Centru u Beogradu.

Nakon što su upoznali mentore, Nikolu Vukovića i Anu Petričić, učesnici su imali prilike da se međusobno upoznaju, osvoje nagrade u “pauzi za grickanje”, tako što će napraviti najkul fotografiju sa kesicom flipsa “Gricko”, i oprobaju u svom prvom javnom nastupu na ovim radionicama.

Tokom ovog leta, učesnici radionica će imati prilike da slušaju predavanja o marketing svetu od strane mentora i velikog broja gostujućih predavača iz ove branše.

Cilj radionica jeste da se mladi ljudi što bolje upoznaju sa konceptima marketinga, kao i da upotrebe svoja znanja i veštine na konkretnim problemima u okviru studija slučaja koje će obrađivati.

Važnost ovog projekta su prepoznale i podržale kompanije Chips Way, Piramida 72, Jamnica i Poncho, kao i portali Netokracija, Marketing Mreža, Nova Energija, Konferencije.rs, Društvo Srbije za odnose sa javnošću, kao i mnogi drugi.

Pratite nas i u narednim nedeljama i saznajte kako napreduje avantura #32kreativca u potrazi za novim znanjima i veštinama.

 

 

"Student Launch"

Ovi mladi i ambiciozni ljudi, svoje leto su posvetili usavršavanju i učenju. Pogledajte kako smo se proveli na otvaranju letnjih radionica "Student Launch". Predstavljamo vam naša #32kreativca! 🚀

Posted by Evoke on ponedeljak 3. jul 2017.

About urednik

Još novosti

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018.

Golden Drum izveštaj za 2018. godinu prikuplja najznačajnije momente sa jubilarnog, 25. izdanja Golden Drum …