Home / Aktivnosti / Modna industraja u eri digitalizacije – Feb izdanje #How2PR

Modna industraja u eri digitalizacije – Feb izdanje #How2PR

U okviru februarskog programa #How2PR  koje organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću juče je održana panel diskusija u prostorijama Mikser House-a pod nazivom: Modna industraja u eri digitalizacije.

Pogledajte galeriju slika

Sinoćna tribina okupila je u Mikseru u direktnom i live strimu više od 150 predstavnika struke PR i komunikacija, studente i druge koji su želeli da čuju nešto više o modnoj industriji.

‘’Panel je bio izuzetno konstruktivan, sagovornici su podelili svoje znanje I iskustvo sa nama na zadatu temu. Svi smo nešto novo naučili, a glavna poruka bi bila da digital zahteva brzinu, ali ne i površnost. Suprotno od toga, u eri digitalizacije kreativnost I poslovne odluke moraju biti bazirani na izuzetno ozbiljnom analitčkom pristupu, sagledavanju svih aspekata modnog tržišta koje je dinamičnije I zahtevnije nego ikada.’’ izjavila je Milica Sljepčević, idejni tvorac i moderator panela, autorka knjige Modni marketing.

modna industrija u eri digitalizacije

Posted by Univerzitet Metropolitan FDU – Fakultet digitalnih umetnosti on četvrtak 23. februar 2017.

“#How2PR je edukativan događaj na kojem vodeći stručnjaci iz oblasti komunikacija prisutnim učesnicima i kolegama prezentuju interesantne projekte i uzbudljive kampanje ili istraživanja. Cilj panel diskusije i otvorenog dijaloga između panelista i publike jeste razumevanje promena kroz koje naša struka prolazi i kontinuirano nalaženje najboljih rešenja za njihovu imlementaciju.  ” Objasnila nam je Jelena Šarenac, predsednica DSOJ.

Društvo Srbije za odnose s javnošću se zahvaljuje Mikser House,  FDU – Univerzitet Metropolitan koji su omogućili live prenos panela i partnerima:

Na pruženoj podršci a naročito prisutnim gostima koje očekujemo i na sledećim skupovima.

Informacije o budućim dešavanjima DSOJ možete pratiti na sajtu pr.org.rs ili facebook stranici.

 

About urednik

Još novosti

DIDS 2019 na krilima digitalne transformacije

Jubilarna deseta konferencija Dan internet domena Srbije – DIDS 2019 biće održana 5. marta u …