Home / Aktivnosti / Modna industraja u eri digitalizacije – Feb izdanje #How2PR

Modna industraja u eri digitalizacije – Feb izdanje #How2PR

U okviru februarskog programa #How2PR  koje organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću juče je održana panel diskusija u prostorijama Mikser House-a pod nazivom: Modna industraja u eri digitalizacije.

Pogledajte galeriju slika

Sinoćna tribina okupila je u Mikseru u direktnom i live strimu više od 150 predstavnika struke PR i komunikacija, studente i druge koji su želeli da čuju nešto više o modnoj industriji.

‘’Panel je bio izuzetno konstruktivan, sagovornici su podelili svoje znanje I iskustvo sa nama na zadatu temu. Svi smo nešto novo naučili, a glavna poruka bi bila da digital zahteva brzinu, ali ne i površnost. Suprotno od toga, u eri digitalizacije kreativnost I poslovne odluke moraju biti bazirani na izuzetno ozbiljnom analitčkom pristupu, sagledavanju svih aspekata modnog tržišta koje je dinamičnije I zahtevnije nego ikada.’’ izjavila je Milica Sljepčević, idejni tvorac i moderator panela, autorka knjige Modni marketing.

modna industrija u eri digitalizacije

Posted by Univerzitet Metropolitan FDU – Fakultet digitalnih umetnosti on četvrtak 23. februar 2017.

“#How2PR je edukativan događaj na kojem vodeći stručnjaci iz oblasti komunikacija prisutnim učesnicima i kolegama prezentuju interesantne projekte i uzbudljive kampanje ili istraživanja. Cilj panel diskusije i otvorenog dijaloga između panelista i publike jeste razumevanje promena kroz koje naša struka prolazi i kontinuirano nalaženje najboljih rešenja za njihovu imlementaciju.  ” Objasnila nam je Jelena Šarenac, predsednica DSOJ.

Društvo Srbije za odnose s javnošću se zahvaljuje Mikser House,  FDU – Univerzitet Metropolitan koji su omogućili live prenos panela i partnerima:

Na pruženoj podršci a naročito prisutnim gostima koje očekujemo i na sledećim skupovima.

Informacije o budućim dešavanjima DSOJ možete pratiti na sajtu pr.org.rs ili facebook stranici.

 

About urednik

Još novosti

Održana četvrta sednica Suda časti DSOJ

Četvrta sednica Suda časti održana je 13. marta 2018. godine, elektronskim putem. U radu su …