Home / Aktivnosti / NEXT BALKANS – INDUSTRIJA KREATIVNIH REŠENJA

NEXT BALKANS – INDUSTRIJA KREATIVNIH REŠENJA

“Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE!”

Moto je NEXT BALKANS takmičenja u sklopu istoimene konferencije koja će se održati početkom marta u Zagrebu, u organizaciji magazina Brend kultura podržanog od strane Superbrands Hrvatska.

Nakon toliko godina rada odlučili smo razgolititi struku i pokazati ko čini INDUSTRIJU KREATIVNIH REŠENJA, ali u jednom sasvim drugom kontekstu. U sklopu konferencije NEXT BALKANS održaće se takmičenje kreativnih rešenja koja nikada nisu videla svetlo kampanja.

TEMA NEXT BALKANS konferencije biće: “NEXT ZONA: Kreativni pogon”

O svojim poslovnim iskustvima govori će priznati regionalni stručnjaci iz sveta marketinga i odnosa s javnošću te će nam kroz vlastita iskustva približiti izazove s kojima se nose prilikom stvaranja kampanja, saradnje s agencijama/klijentima te trendovima.

O TAKMIČENjU: 

Takmičenje za nagradu NEXT BALKANS otvara se u decembru 2016. stoga pozivamo sve zainteresirane da pokažu svoje radove, prijave ih na NEXT BALKANS 2017. takmičenje i dokažu da vaša agencija ima odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli!

Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE!

Pokažite nam rešenja koja su bila previše smela, previše šarena, previše clean, totalno van konteksta ali ipak originalna i inovativna. Nevažno je što nisu prošla i iz kojih razloga nisu. Ono što nas veseli je želja da ipak budu viđena i potvrdimo činjenicu da struku čini kreativna regija.

 

  • Nagrade se dodjeljuju u sledećim kategorijama: Logotipi, Print, Radio, Video, Web dizajn, Gerila, Social, Aplikacije.
  • Ocenjuju se originalnost i inovativnost.

Prijaviti se mogu pojedinci, kreativne agencije, agencije za odnose s javnošću i svi zainteresirani pojedinci.

Konferenciju i natjecanje organizira besplatni stručni magazin za brendiranje Brend kultura, powered by Superbrands te agencija Dhar media.

 

Više o tome na sajtu konferencije. 

About urednik

Još novosti

PRiZNANJE 2019

Obaveštavamo Vas da je konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za …