Home / Aktivnosti / ODRŽAN LETNJI HOW2PR

ODRŽAN LETNJI HOW2PR

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću održan je letnji HOW2PR. Druženje je organizovano u Medija centru Adria Media Group.

Ivan Stanković, stručnjak za komunikacije, direktor i vlasnik marketinške agencije Communis, jedne od vodećih agencija u Srbiji i regionu, govorio je na temu: Žene vladaju! Da li industrija zna da se prilagodi ovoj činjenici?

Na predavanju su predstavljeni podaci istraživanja koje su odradili Forbs i Blumberg, a odnose se na žene u Americi. Istaknuto je da žene imaju apsolutnu dominaciju tokom donošenja svih životnih odluka.

Broj žena koje žive same se povećao sa 8% na 38%, 40% privatnog biznisa drže žene, broj žena sa diplomom u poslednjih 10 godina se povećao sa 28% na 41%, 80 posto svih odluka o zdravlju donosi žena, o tome gde ćemo se lečiti, kako ćemo se hraniti, kako ćemo živeti odlučuju žene, o 82 posto svih kućnih kupovina odlučuju žene, 89% odluka u kojoj će se banci štedeti donosi žena, o 91 posto svih hirurških intervencija odlučuje žene, 92 posto odluka o tome gde će se letovati donosi žena.

„Razlika između žene kada nešto naumi i Osame bin Ladena je da je Osama bio malo tolerantniji i razumljiviji za argumente“.

Šta je čuveni pisac Vilijam Golding rekao kada su ga pitali šta misli da li su žene superiornije pročitajte na slajdu:

Na predavnju smo saznali koje je mišljenje muškaraca, a koje literature i googla o tome šta žena želi, kako zadovoljiti i zavesti ženu, da li reklamna industrija razume potrebe žena i šta žene očekuju od savremenih muškaraca.

Društvo Srbije za odnose s javnošću zahvaljuje se Ivanu Stankoviću na sjajnom i inspirativnom predavanju koje je održao, kao i prisutnim gostima koji su se družili sa nama na letnjem How2PR-u.

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …