Home / Novosti i blog / Novosti / Održan sastanak UO DSOJ i COJ NS

Održan sastanak UO DSOJ i COJ NS

Sastanak u NSSastanak Upravnog odbora DSOJ i Centra za odnose s javnošću u Novom Sadu održan je 30. januara u prostorijama Erste banke u Novom Sadu.

Na sastanku se, između ostalog, otvoreno razgovaralo o izazovima sa kojima se susreće COJ NS, ali i DSOJ u celini, mogućnostima za unapređenje aktivnosti, saradnje i komunikacije između Centra i Društva, kao i o planovima za 2014. godinu. Razgovaralo se i o jačanju kapaciteta kancelarije u Novom Sadu, organizaciji studentskog takmičenja, aktivnostima i izazovima na povećanju zadovoljstva i angažovanosti aktuelnih članova COJ NS i regrutovanju novih.

Dogovoreno je da se u toku februara u Novom Sadu održi javna prezentacija Strategije i Plana aktivnosti DSOJ za period od 2013. do 2015. godine, na koju bi bili pozvani svi trenutni, ali i potencijalni članovi iz Novog Sada i Vojvodine. Cilj prezentacije je da se kolegama predstavi DSOJ i benefiti koje bi imali učlanjenjem u strukovnu organizaciju, a kako bi ih na taj način motivisali da se što više uključe u rad Društva.

Kompletan zapisnik sa sastanka UO DSOJ i COJ NS možete preuzeti OVDE.

About urednik

Još novosti

Deseti jubilarni festival KROKODIL

Jubilarno deseto izdanje festivala KROKODIL pod nazivom KROKODILovih 10 održaće se 15. i 16. juna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *