Home / Novosti i blog / Novosti / Održana 9. sednica UO DSOJ

Održana 9. sednica UO DSOJ

Deveta sednica UO DSOJ održana je u ponedeljak, 16. septembra 2013. godine, u kompaniji “Henkel Srbija”, Bulevar oslobođenja 383. Na sednici su, između ostalog, donete sledeće odluke:

  • Jelena Šarenac predložila je da se, 25. septembra u 17 sati u prostorijama kompanije Henkel održi zajednički sastanak članova Žirija Priznanja 2013 i članova UO DSOJ radi diskusije na temu predloga za unapređivanje Pravilnika o žiriranju i dodeli Priznanja Društva Srbije za odnose s javnošću za 2014. godinu. Takođe, ovaj sastanak bi poslužio i za diskusiju na temu sponzorstva konferencije PRIlika od strane kompanija/organizacija u kojima članovi Žirija rade.
  • Dr Danijela Lalić informisala je članove UO planiranom rasporedu aktivnosti studentkog takmičenja.
  • Danijela Lalić je informisala prisutne o novom sajtu Društva i korekcijama koje su vršene.
  • Dunja Obradović informisala je članove UO o aktivnostima koje su u proteklom periodu preduzete u organizaciji konfrencije PRilika. 9. septembra je članovima DSOJ poslat mejl sa prvim informacijama o nastupajućoj konfrenciji (gde i kada se održava konfrencija, koja je tema konferencije, ko su ključni predavači, kako se zainteresovani članovi mogu prijaviti na konferenciju, cene paketa smeštaja i sl). Dan nakon toga, 10. septembra, članovi DSOJ su pozvani da predlažu domaće predavače koje žele da čuju i vide na konferenciji. Članovi Društva mogu za predavače na konferenciji da predlože sebe ili neku drugu osobu iz svoje kompanije ili okruženja. Uslovi su da predloženi predavač radi u struci, kao i da ima najmanje 5 godina radnog iskustva u oblasti koju prezentuje. Takođe, potrebno je da odabrana tema i predavanje budu usklađeni sa temom ovogodišnje konferencije “Snaga reputacije – Koliko vredi reputacija danas?”, da predavanje ne bude duže od 20 minuta, ali i da ne bude promotivnog karaktera za kompaniju u kojoj je predavač zaposlen.
  • Svi predlozi pristigli do 20. septembra 2013. godine biće dostupni članovima DSOJ na uvid i glasanje na našem sajtu www.pr.org.rs. Prva četiri predavanja po broju osvojenih glasova biće uvrštena u program ovogodišnje konferencije “PRilika 2013”. Dakle, pored četiri ključna predavača koji na konferenciju dolaze iz inostranstva (Christophe Ginisty, Nick Andrews, Nikolaos Dimitriadis i Drenislav Žekić), program konferencije će tada biti bogatiji za četiri domaća predavaća.
  • Svaki član UO kontaktiraće kolege iz kompanija/organizacija koje bi mogle imati interes u sponzorisanju ovogodišnje PRilike, a koje poznaje (poslovno/privatno). U skladu sa tim, dogovoreno je da svaki član kontaktira i u najkraćem roku izvesti ostale članove UO o ishodu.
  • Članovi UO koji nisu prisutni na Sednici da se u roku od dva dana po dobijanju Zapisnika izjasne i informišu ostale članove UO o tome kontaktiranje kojih kompanija bi mogli da preuzmu na sebe.
  • Poslati određenim kolegama iz agencija sponzorsku prezentaciju kako bi mogli da je proslede određenim svojim klijentima, kompanijama koje bi imale interes u sponzorisanju PRilike 2013.
  • Postoji tendencija da se na konferenciju pozovu i kolege iz organizacija poput Američke privredne komore, Srpske asocijacije menadžera i sl. U dogovoru sa Programskim odborom trebalo bi ove kolege kontaktirati.

punopravno članstvo primljeni su:

–       Jelena Vujović, Elektroprivreda Srbije

–       Alma Muslibegović, Elektroprivreda Srbije

Na dan 16. septembra DSOJ broji 178 članova.

Zapisnik sa 9. sednice UO možete preuzeti OVDE.

 

About urednik

Još novosti

Održana 8. e-sednica UO DSOJ-a

Osma elektronska sednica članova Upravnog odbora DSOJ-a, održana je u petak, 11. septembra 2020. godine , sa početkom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *