Home / Aktivnosti / Otvorene prijave za EFFIE takmičenje

Otvorene prijave za EFFIE takmičenje

Rani rok za prijavljivanje radova na ovogodišnje EFFIE takmičenje otvoren je 4. februara i trajaće do 14. februara.

Prijava se vrši putem onlajn portala www.effie.rs/prijava-radova. Na raspolaganju je ukupno 18 kategorija, a u obzir dolaze marketinške aktivnosti koje su sprovođene u periodu od 1. januara do 31. decembra 2018. godine. Svakako, u obzir dolaze aktivnosti koje su počele pre ili se završile posle propisanog perioda, ali rezultati predstavljeni u samoj prijavi se moraju odnositi samo na prošlu godinu.

Ovo je treći Effie Awards koji se organizuje u Srbiji od strane International Advertisinng Association – Serbian Chapter. Proces koji traje ukupno šest meseci od objavljivanja materijala za prijavljivanje do gala ceremonije završiće se 13. juna, a u međuvremenu će biti organizovani Effie trening za takmičare i članove Žirija (26. februar, Hotel HolidayInn), kao i dve runde žiriranja – prva sredinom aprila, a finalna sredinom maja.

Šta je Effie?
Effie Awards je priznanje koje se dodeljuje na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou agencijama i oglašivačima koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja koje su ostvarile ili premašile postavljene ciljeve i tako rešile izazove pred kojima su se našli njihovi brendovi i kompanije.
Effie Srbija
Dolazak ove nagrade u Srbiju nije samo prilika za još jedno rangiranje domaćih kampanja koje su ostvarile dobre rezultate, već ogroman doprinos unapređenju struke, što je jedan od najvažnijih ciljeva IAA, kao nacionalnog ogranka međunarodne asocijacije (www.iaa.rs). Organizovanjem festivala sa međunarodnom licencom, struka u Srbiji staje rame uz rame sa kolegama iz Evrope, ali i čitavog sveta. Effie je više od trofeja. To je inicijativa koja podržava tržišne komunikacije kao delotvorno marketinško sredstvo.
Effie Awards Serbia donosi precizna i jasna merila, pokazujući da se ulaganje u marketing isplati, i tako predstavlja najbolji vid promocije naše industrije kao dokaz saradnje oglašivača i agencija u stvaranju i razvijanju uspešnih brendova.

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …