Home / Partneri

Partneri

MailPlus Adria je prvi regionalni email marketing partner koji nudi najjednostavniji softver za profesionalni email marketing, kao i kontinuiranu lokalnu edukaciju i podršku od strane vrhunskih email marketing stručnjaka. Kompanijama omogućava atraktivan dizajn te brzo i jednostavno slanje newslettera.

Osnovano u Holandiji 2004. godine, email marketing rešenje MailPlus višestruko je nagrađivano i prepoznato od strane preko 3.000 klijenata kao pouzdan partner.

Ukoliko želite da se bavite profesionalnim email marketingom i iskoristite ga za unapređenje svog poslovanja ili želite da povećate bazu svojih pretplatnika i izvučete maksimum iz email marketing aktivnosti, javite nam se! mailplus.email

Sustainable entrepreneurship without borders

In Centar je jedinstvena platforma za razvoj socijalnog preduzetništva koja doprinosi kreiranju novih generacija preduzetnika.

Centralno mesto okupljanja nevladinog, poslovnog sektora, kao i sektora socijalnog preduzetništva sa ciljem izgradnje zdravog, inkluzivnog društva. incentar.org

Osnovni proizvod Ninamedia i ono po čemu su najprepoznatljiviji jeste medijski kliping i analiza medijskih sadržaja.

U prosečnom danu isporuče svojim korisnicima oko 20 000 obrađenih priloga. Prate i analiziraju sadržaje iz nekoliko hiljada štampanih, elektronskih i internet medija, uključujući i komentare ciljnih grupa na društvenim mrežama, forumima i blogovima.

Ninamedia u ukupnom tržištu kliping usluga u Srbiji imaju učešće od 70%. ninamedia.rs

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije”, skraćeno RNIDS, je stručna, nestranačka, nevladina i nedobitna organizacija, osnovana od strane lokalne internet zajednice u Srbiji, sa ciljem da upravlja nacionalnim internet domenima Srbije.

 RNIDS efikasno i transparentno upravlja Centralnim registrom nacionalnih internet domena .RS i .СРБ, u interesu svih korisnika Interneta u Srbiji. rnids.rs

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. link.co.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *