Home / Aktivnosti / Poziv za članove – Radne grupe DSOJ 2017

Poziv za članove – Radne grupe DSOJ 2017

Dragi članovi,

Obaveštavamo vas da su otvorene prijave za sledeće radne grupe:

  1. Radna grupa PRilika/PRijem – organizacija
  2. Radna grupa Fundraising/sponsorship & Membership – privlačenjesponzora za događaje i privlačenje novih članova (i širenje mreže van Beograda)
  3. Radna grupa “How To PR” i za internu komunikaciju – određivanje tematika radionica i njihovo vodjenje / plan interne komunikacije sa članovima
  4. Radna grupa za rad sa studentima
:: Dodatan info o RG 

Sledeći preporuke sa poslednje Skupštine, UO smatra da su manje grupe efikasnije. Procenjeno je da je 5 osoba dovoljno za efikasan rad RG.

U tom smislu, pozivamo vas da se što pre prijavite za željenu RG, jer će se primenjivati princip “first come first serve”, odnosno uzeće se u obzir prijave koje prve stignu.

PRIJAVA ZA RADNU GRUPU

Rok za prijavu u radne grupe je do

16. januara 2017. godine.

Ukoliko se za neku od radnih grupa prijavi pet članova pre isteka navedenog roka, ta RG će biti zatvorena i o tome će sekretar DSOJ obavestiti sve članove.

Datum, vreme i mesto prvog sastanak RG biće naknadno javljeno.

:: Dodatna informacija u vezi sa RG za Statut

Koristim ovu priliku, da se u ime UO zahvalim svima koji su se prijavili. Pošto je u roku od samo 24 sata, što niko nije očekivao, stiglo 5 prijava, UO je odlučio da zatvori tu grupu (a u skladu sa članom 21 Statuta DSOJ).

Svi koji su želeli da se prijave u ovu RG, a nisu to stigli da učine, molimo da pošalju mail na adresu Društva i svakako će biti uključeni u rad ove grupe. Oni koji ipak nisu u mogućnosti da se operativno priključe, imaće priliku da daju svoj doprinos kroz javnu raspravu koja će uslediti nakon izrade predloga novog Statuta. Takođe, pozivamo sve kolege da se uključe u rad drugih RG.

U iščekivanju svih vaših prijava i zajedničkom radu i saradnji, želimo vam prijatne i srećne praznike i novu godinu punu uspeha, zdravlja i dobrih komunikacija!

Za sva dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail: drustvo@pr.org.rs

About urednik

Još novosti

#Prilika2018 – Vreme je za LEGO® SERIOUS PLAY®

Ozbiljnost ili igra? Vreme je za oboje. Vreme je za LEGO® SERIOUS PLAY® Ukoliko ste …