Home / Aktivnosti / Poznata imena govornika na 17. PRO PR konferenciji

Poznata imena govornika na 17. PRO PR konferenciji

U sklopu 17. PRO PR konferencije održaće se 17 predavanja, dve panel diskusije i PRO PR Awards ceremonija.

Organizacioni odbor PRO PR konferencije objavio je imena svih govornika na predstojećem, 17. izdanju ovog međunarodnog edukacijskog događaja koji okuplja vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i sveta.

Nakon što je tokom leta potvrđeno da će svoja predavanja održati priznati hrvatski stručnjaci Snježana Bahtijari iz kompanije Ericsson Nikola Tesla, Ljudmila Bratko Gašpić iz HEINEKEN Hrvatska kao i Dario Gabrić iz Erste & Steiermaerkische Bank, svoje učestvovanje, između ostalih, potvrdili su i direktorka marketinga i PR-a za područje istočne i jugoistočne Europe u Viberu, Zarena Kancheva, predsednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Svetlana Stavreva, direktor komunikacija u Svetskoj turističkoj organizaciji, Marcelo Risi, direktor komunikacija i društveno-odgovornog poslovanja u Renaultu, Oliver Faust, predsednica FIBEP-a, Svetskog udruženja za praćenje i analizu medija, Maria Laura Garcia i direktor komunikacija u Evropskoj bankarskoj federaciji, Raymond Frenken.

Predavanje o kreiranju moderne monarhije održaće i Patrick Harrison, ugledni britanski komunikacijski konsultant i bivši PR NJ.E. Princa od Walesa, a osim tema o sveprisutnom uticaju digitalizacije i automatizacije na komunikacijske procese, analizama medijskih objava, društveno-odgovornom poslovanju i trendovima u odnosima s javnošću biće govora i o nedavno održanom Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji kao i o posledicama koje organizacija tog događaja ima za Rusiju.

U sklopu 17. PRO PR konferencije biće održano 17 predavanja i dve panel diskusije, ali i svečanost dodele priznanja PRO PR Awards pojedincima koji su na osobit način doprineli razvoju struke odnosa s javnošću. Imena dobitnika u kategorijama PRO PR Awards, Vision City i Vision Manager biće objavljeni krajem ove godine.

Konferencija će se održati od 10. do 13. travnja 2019. u hotelu Katarina u Selcu, pod pokroviteljstvom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

About urednik

Još novosti

Dodeljene četiri srebrne i četiri bronzane Effie nagrade

Na gala ceremoniji koja je upriličena pred oko više od 200 zvanica, u Ateljeu 212, …