Home / Novosti i blog / Najave događaja / PR Arena – “Edukacija koja se isplati”

PR Arena – “Edukacija koja se isplati”

Untitled-1Treća internacionalna konferencija za studente o upravljanju komunikacijama i odnosima s javnošću i ove godine spaja najbolje iz teorije i prakse dovodeći stručnjake iz regiona da sa mladim ljudima podijele svoja iskustva. Sada već prepoznatljiv, edukativan brend, PR ARENA International postaje i sinonim za inovativno, kreativno i interaktivno učenje.

Konferencija će se održati u Sarajevu 19. i 20. oktobra 2013. godine. Studenti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije imaće priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima vrhunskih stručnjaka. Cilj PR ARENE International jeste da edukuje mlade ljude kroz praktične primere kao i da omogući  međusobno zbližavanje i razmenu iskustava studenata, te studenata i predavača.

Kako društveni mediji postavljaju nove imperative u oblasti PR-a i marketinga, realizacija odnosa s javnošću u industriji zabave, krizno komuniciranje samo su neke od tema o kojima će se govoriti na najvećoj konferenciji za studente o odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama, trećoj PR ARENI International.

„Drago nam je da su studenti iz čitave regije prepoznali PR ARENU kao događaj na kojem mogu ostvariti najbolju praktičnu nadogradnju teorije. Možemo spomenuti da ćemo u oktobru ugostiti predavače kao što su Nikola Jovanović, talent and music manager MTV Adria, Nemanja Milenković, PR manager EXIT Festivala i druge vrsne stručnjake. Osim što studenti mogu čuti korisna predavanja, biće u prilici da se druže i steknu nova prijateljstva, što je i slogan konferencije „Connecting in motion“, rekao je, najavljujući PR ARENU International, predsednik Organizacijskog odbora i direktor Apriori komunikacija,Igor Kraišnik.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba,  kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational  na kojoj se svi zainteresovani mogu i prijaviti.

Kotizacija za treću PR ARENU International iznosi 35 KM, a u cenu je uključen i snack pack.

 

About urednik

Još novosti

PRILIKA 2019 – Promocija knjige “Korporativen komunikacije za primer”

Na ovogodišnjoj Prilici nakon završenih predavanja i prezentacija održaće se promocija knjige “Korporativne komunikacije za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *