Home / Aktivnosti / Aktuelno / Predavanje “Korporativne komunikacije: Coca-Cola 45 godina u Srbiji”

Predavanje “Korporativne komunikacije: Coca-Cola 45 godina u Srbiji”

Društvo Srbije za odnose s javnošću u sredu 11. februara od 18 časova u prostorijama In Centra (Cara Lazara 5-7, Beograd) organizuje predavanje na temu „Korporativne komunikacije: Coca-Cola 45 godina u Srbiji“. Predavanje će održati Nina Elezović, menadžer za eksterne komunikacije kompanije Coca-Cola Hellenic i Jovana Cakić, Account Director u agenciji Represent Communications.

Tokom predavanja čućete kako funkcionišu korporativne komunikacije u velikim kompanijama, koja je tu uloga agencije, a biće i predstavljena studija slučaja “Coca-Cola 45 godina u Srbiji”, kampanja koja je dobila nagradu PRiZNANJE 2014.

O predavačima:
Nina ENina Elezović, menadžer za eksterne komunikacije kompanije Coca-Cola Hellenic, profesionalno se bavi odnosima sa javnošću i marketingom već više od 12 godina. Bogato iskustvo i ekspertizu rada u korporativnom, agencijskom i javnom sektoru, Nina često deli sa svojim kolegama, nastojeći da i na taj način pomogne unapređenju PR struke. Predavač je na Londonskoj školi za odnose sa javnošću i aktivan čan DSOJ.

 

 

 

Jovana Cakic slika

 

Jovana Cakić ima desetogodišnje iskustvo u oblasti odnosa s javnošću i novinarstva. U agenciji Represent Communications već pet godina kreira i vodi komunikacijske kampanje za različite klijente, pretežno iz industrije robe široke potrošnje. Pre toga, Jovana je pet godina radila kao novinar na televizijama B92 i BK TV. Završila je novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Prijave za predavanje traju do utorka 10. februara na mejl drustvo@pr.org.rs, a broj mesta je ograničen.

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *