Home / Aktivnosti / Aktuelno / Predavanje “Online pozicioniranje Doncafé brenda”

Predavanje “Online pozicioniranje Doncafé brenda”

Rajma-Isljami-01Društvo Srbije za odnose s javnošću u sredu 18. februara od 18 časova u prostorijama In Centra (Cara Lazara 5-7, Beograd) organizuje predavanje na temu „Online pozicioniranje Doncafé brenda“. Predavanje će održati Rajma Isljami, Digital Account Manager u agenciji Executive Group.

Tokom predavanja čućete koja je tajna uspeha Facebook stranice Ljubitelji kafe, najzanimljivije savete i trikove u digitalnoj komunikaciji, a biće i predstavljena studija slučaja „Online pozicioniranje Doncafé brenda“, kampanja koja je dobila nagradu PRiZNANJE 2014.

O predavaču:
Kao ekspert za digitalni marketing, Rajma je na poziciji menadžera digitalnog tima zadužena za klijente poput Strauss Adriatic (Ljubitelji kafe), Vip Mobile, Nestle, Sony, Dr. Oetker, Carlsberg i druge. Njen zadatak je da postavi glas potrošača u centar odluka kompanija i na taj način stvori jaču vezu među njima. Sa Strauss Adriatic timom osvojila je dve SoMo Borac nagrade od kojih jednu za najbolju brend Facebook stranicu i PRiZNANJE u kategoriji Brend PR dve godine za redom. Za digitalnu transformaciju kompanije, sa istim timom osvojila je PRiZNANJE u kategoriji Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji.

Prijave za predavanje traju do utorka 17. februara na mejl drustvo@pr.org.rs, a broj mesta je ograničen.

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *