Home / Aktivnosti / Predstavljen program 18. PRO PR konferencije

Predstavljen program 18. PRO PR konferencije

Juče je predstavljen program 18. po redu PRO PR konferencije. PRO PR konferencija je međunarodna specijalizovana konferencija za područje odnosa s javnošću koja će se sledeće godine održati u Sloveniji, tačnije u Podčetrtku u Termama Olimia od 18. do 21.3.2020.

„Networking in motion“ moto je konferencije na kojoj se očekuje, kao i prethodnih godina, oko 200 učesnika iz zemalja Jugoistočne Evrope. Svoj dolazak najavio je Rob Morbin, generalni direktor Međunarodne organizacije konsultanata na području komunikacija (International Communications Consultancy Organisation – ICCO).

Učesnici konferencije imaće priliku da odslušaju 23 predavanja i učestvuju u radu tri radionice i jednom panelu. između ostalih, na konferenciji će govoriti Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Prado muzeja koji ove godine godine obeležava 200 godina postojanja, Martin Nesirky, direktor informativne službe Odeljenja Ujedinjenih nacija, Ingmar Rentzhog, direktor organizacije WeDontHaveTime iz Švedske te Gerry McCusker, osnivač Trans-media crisis imulation technology. Posebno smo ponosni što će konferenciju, u svojstvu pokrovitelja, podržati Slovensko društvo za odnose s javnošću (PRSS), ali i Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), koje je ekskluzivno odlučilo biti pokrovitelj ove konferencije kao jedinog takvog događaja u regiji.

Članovi DSOJ-a imaju popust za prijavu na konferenciju.

Zainteresovane članovi se putem maila: drustvo@pr.org.rs mogu informisati o popustu i načinu prijave. 

About urednik

Još novosti

#How2PR -Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

Dragi članovi DSOJ-a, Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas na novi How2PR-a na temu stanja PR struke za vreme …