Home / Aktivnosti / Edukacija / PReobrazuj se! – 10.

PReobrazuj se! – 10.

varagaU subotu, 26. oktobra, Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) organizuje seminar na temu ”Online Payment Methods”, koji će održati Dragan Varagić, predavač na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS Beograd (www.its.edu.rs) i na ITAcademy (www.it-akademija.com) potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Seminar će početi u 10 časova u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun (www.link.co.rs)

U Srbiji se broj onlajn kupaca za samo godinu dana povećao za čak trećinu, kako pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. Više stotina hiljada građana tokom prošle godine kupovalo je preko interneta. Oni su na ovaj način nabavljali odeću, obuću, elektronske uređaje, karte za razne događaje, ali i mnoge druge stvari.

Kako postati konkurentan na internet tržištu u Srbiji, koje iz dana u dan postaje sve veće? Kako ponuditi i prodati svoju uslugu ili proizvod onlajn? Kakvi sve sistemi plaćanja i naplate postoje na internetu? Na koji način koristiti svoj elektronski novčanik za plaćanje, ali se i zaštiti od prevara? Kako funkcionišu onlajn porudžbine u velikim supermarketima?

Dragan Varagić će na seminaru pričati  i o tome kako će u naredne tri godine izgledati onlajn plaćanje i naplata u Srbiji, te navesti zanimljive primere elektronske kupovine i prodaje i šta sve može postati internet ili e-prodavnica u Srbiji.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/varagic.php

Ukoliko želite uživo da pratite ovaj seminar, prijavu sa Vašim imenom i prezimenom, imenom organizacije u kojoj radite, brojem telefona i e-mail adresom pošaljite na  drustvo@pr.org.rs do petka, 25. oktobra do 18:00 časova.

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i svi koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

 

 

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *