Home / Aktivnosti / Edukacija / PReobrazuj se! – 12.

PReobrazuj se! – 12.

unnamedU subotu, 25. januara, od 11:00 časova, Centar za razvoj karijere LINK Group organizuje seminar “Značaj i evolucija PR trendova”, koji će na engleskom jeziku održati David Dowse.

Predavanje će vas provesti kroz razvoj tehnološke revolucije u proteklih 25 godina. Biće reči o tehnologiji i njenom uticaju na medije, o tome kako se ona menjala i kako nastavlja da se menja, što predstavlja izazov i jak podsticaj za stalno napredovanje i usavršavanje PR profesionalaca. Upravo zato što revolucija još uvek traje, biće reči i o tome gde će nas u budućnosti tehnologija odvesti. Na predavanju će, takođe, biti reči i o osnovama dobre komunikacije i o tome koliko je ona značajna za uspešnu karijeru pojedinca.

LINK Group je članovima Društva Srbije za odnose s javnošću ustupio 10 mesta za seminar. Požurite i pošaljite prijavu sa Vašim imenom i prezimenom, nazivom organizacije u kojoj radite, brojem telefona i e-mail adresom na drustvo@pr.org.rs do petka, 24. januara, najkasnije do 14 časova.

Predavanje ćete moći da pratite i putem live streama na ovom linku.

O predavaču:
Kao iskusan profesionalac za korporativne komunikacije koji trenutno radi u ovom regionu, David Dowse je 1990. godine primljen za člana Instituta za odnose s javnošću u Londonu. Radio je za vodeće nezavisne britanske agencije i na različitim projektima za klijente u 25 zemalja širom sveta.
Od početka 2006. godine živi i radi u regionu Jugoistočne Evrope, kao savetnik mnogim prestižnim investitorima. Njegova lista referenci od strane klijenata uključuje: Centrica plc, Ford of Europe, Serco, MasterCard, British Airports Authority, Visa International, ArcelorMittal, Danone, Heineken, Volvo, Nokia, i Intel.
Kompaniju Webb Dowse oformio je u decembru 2007. godine, zajedno sa partnerom David Webb-om. Dowse je stručnjak za oblasti strategije integrisanih komunikacija, kriznog menadžmenta, odnosa sa klijentima, rešavanje konflikata.

Više informacija pronađite na sajtu Centra za razvoj karijere LINK Group.

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *