Home / Aktivnosti / Edukacija / PReobrazuj se! – 13.

PReobrazuj se! – 13.

branislav_maricicU subotu, 1. marta, od 10 časova, Centar za razvoj karijere LINK group, u saradnji sa Edukativnim centrom FINESA, organizuje seminar „Kako da zapamtite baš sve?“, koji će održati Branislav Maričić.

Prosečna odrasla osoba je u stanju da ponovi pet cifara po redosledu i tri obrnutim redom. Da li ste Vi bolji od proseka ili možda imate super memoriju? Na ovom predavanju čućete kako da naučite da učite brzo, efikasno i lako, koji su to 12 memorijskih principa koji će vam pomoći da zapamtite sve i prisetite se svega i kako iskoristiti sve intelektualne alate koje imamo za razvoj kreativnog razmišljanja.

LINK Group je članovima Društva Srbije za odnose s javnošću ustupio 10 mesta za seminar. Požurite i pošaljite prijavu sa Vašim imenom i prezimenom, nazivom organizacije u kojoj radite, brojem telefona i e-mail adresom na drustvo@pr.org.rs do petka, 28. februara, najkasnije do 14 časova.

O mogućnostima praćenja seminara putem live streama bićete naknadno obavešteni.

O predavaču:
Branislav Maričić je licencirani predavač britanskog „Buzan Centra” i instruktor „Programa razvoja intelektualnih sposobnosti”. Od 1990. godine radi kao licencirani predavač američkog Majnardovog instituta za menadžment. Do danas je održao više od 400 seminara u zemlji i inostranstvu na temu brzog i efikasnog učenja, pamćenja, koncentracije, komunikacije i sličnih tema.

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *