Home / Aktivnosti / Edukacija / PReobrazuj se! – 17.

PReobrazuj se! – 17.

Miloje_DSOJ-InCentarDruštvo Srbije za odnose s javnošću u utorak 1. jula od 18 časova u prostorijama In Centra (Cara Lazara 5-7, Beograd) organizuje predavanje na temu „Kako su društvene mreže promenile komunikaciju“. Predavanje će održati Miloje Sekulić, E-PR direktor i suvlasnik digitalne agencije Homepage.

Društvene mreže su na scenu komunikacija stupile tiho krajem prve decenije ovog veka i bile posmatrane sa podsmehom. To je posledica nerazumevanja dubokih promena koje društvene mreže donose u samu suštinu komunikacija vraćajući ih iz sfere medija tamo gde prirodno pripadaju – odnosu među ljudima. Predavanje je pokušaj jednostavnog predstavljanja ovog fenomena i poziv na njegovo prihvatanje dok još nije (pre)kasno.

O predavaču:
Miloje Sekulić je Internet i poslovni konsultant. Vlasnik konsultantske Internet agencije i suvlasnik digitalne marketinške agencije Homepage. Rođen 8. juna 1966. u Beogradu. Diplomirani inženjer i novinar. Član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije (UPKS), Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) i Društva Srbije za odnose sa javnošću. Jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera (SAM).

Od 1. februara 2007. direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations. Radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG, Tigar, MK Group, Bambi-Banat i mnoge druge postavio je temelj E-PR struke u Srbiji. Dobitnik je tri PRiznanja za E-PR kampanje koje je radio u agenciji. Od maja 2009. radi i kao direktor online izdavaštva u firmi Futuremedia.

Od 1. marta 2011. radi kao samostalni Internet i poslovni konsultant i predaje E-PR. U junu 2012. sa partnerima osniva full service digitalnu agenciju Homepage.

Prijave za predavanje traju do petka 27. juna do 17 časova na mejl drustvo@pr.org.rs, a broj mesta je ograničen.

About urednik

Još novosti

21. SEMPL – “Veštačkim glasom teško je izazvati emocije”

Tako kaže Ema Rodero (Emma Rodero), istraživač i profesor na odeljenju za komunikaciju na Univerzitetu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *