Home / Novosti i blog / Novosti / PReobrazuj se! – 9. Održano predavanje Dragana Varagića

PReobrazuj se! – 9. Održano predavanje Dragana Varagića

dragan-varagicU subotu, 21. septembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere Link Group u Zemunu, članovi Društva Srbije za odnose s javnošću su imali priliku da prisustvuju seminaru na temu „Internet tehnologije za menadžere”, koje je održao Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger, koordinator specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja  www.iimeuro.uns.ac.rs  na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i predavač na Visokoj školi za informacione tehnologije – ITS.

Na seminaru se govorilo o načinima praktične upotrebe savremenih internet tehnologija u poslovnom okruženju, o tome na koji način treba birati određena tehnološka rešenja i načine pristupanja online poslovnom okruženju u odnosu na postojeće moguće tehnološke razlike: npr. kako izabrati način web hostinga u odnosu na realne potrebe web sajta; kako kreirati web sajt tako da je investicija u vezi sa postavljenim poslovnim ciljevima koji se u praksi mogu sprovesti; kada je potrebno kreirati mobilne aplikacije; koja su najbolja rešenja online promocije, itd.

Materijale sa seminara možete preuzeti OVDE.

Predavač na seminaru, Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger, bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. Vlasnik je web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji – Pretraga i prezentovanje, bloga www.draganvaragic.com  i servisa za online distribuciju saopštenja www.probjave.com.   Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i predavač na ITS-u i na ITAcademy Beograd.

About urednik

Još novosti

Deseti jubilarni festival KROKODIL

Jubilarno deseto izdanje festivala KROKODIL pod nazivom KROKODILovih 10 održaće se 15. i 16. juna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *