Home / Aktivnosti / Edukacija / PReobrazuj se! – 9.

PReobrazuj se! – 9.

VaragicDraganU subotu, 21. septembra, Centrar za razvoj karijere LINK Group organizuje seminar na temu ”Internet tehnologije za menadžere”, koji će održati Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Seminar će početi u 10 časova u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun.

Na seminaru ćete saznati načine praktične upotrebe savremenih internet tehnologija u poslovnom okruženju. Saznaćete na koji način treba birati određena tehnološka rešenja i načine pristupanja online poslovnom okruženju u odnosu na postojeće moguće tehnološke razlike: npr. kako izabrati način web hostinga u odnosu na realne potrebe web sajta; kako kreirati web sajt tako da je investicija u vezi sa postavljenim poslovnim ciljevima koji se u praksi mogu sprovesti; kada je potrebno kreirati mobilne aplikacije; koja su najbolja rešenja online promocije, itd.

Broj mesta na seminaru je ograničen, a LINK Group je članovima Društva Srbije za odnose s javnošću ustupila 20 mesta na ovom seminaru, stoga će u obzir biti uzeto samo prvih 20 prijava članova Društva. Požurite i pošaljite prijavu sa Vašim imenom i prezimenom, imenom organizacije u kojoj radite, brojem telefona i e-mail adresom na  drustvo@pr.org.rs do petka, 20. septembra, do 10:00 časova.

O mogućnostima praćenja seminara putem live streama bićete naknadno obavešteni.

O predavaču: Dragan Varagić je potpredsednik kompanije InternetGroup, online strateg i bloger. Bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. Vlasnik je web sajta www.pretraga.rs  i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji – Pretraga i prezentovanje, bloga www.draganvaragic.com  i servisa za online distribuciju saopštenja www.probjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs na Fakultetu političkih nauka u Novom Sadu. Predavač je na ITS-u i na ITAcademy Beograd.

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *