Home / Aktivnosti / Aktuelno / PReobrazuj se: Trendovi organizacije događaja

PReobrazuj se: Trendovi organizacije događaja

snezana-subotic-2Društvo Srbije za odnose s javnošću u sredu 22. aprila od 18 časova u In Centru (Cara Lazara 5-7) organizuje predavanje na temu „Trendovi organizacije događaja“. Predavanje će održati Snežana Subotić, freelancer, PR & Event menadžer sa višegodišnjim iskustvom u trenerskom radu.

Planiranje i organizacija događaja je ozbiljna, zahtevna i veoma stresna profesija. Prolazila je kroz niz promena prateći zahteve, promene i razvoj tržišta. Predstavlja široku i raznovrsnu oblast koja privlači sve veći broj ljudi koji žele da rade kao profesionalni organizatori događaja. Koji su ključni aspekti organizacije događaja kod kojih je došlo do većih promena, odnosno koji su trenutni trendovi koji oblikuju ovu industriju su samo neka od zanimljivih pitanja na koja često tražimo odgovor kako bismo opstali na tržištu koje se neprekidno i sve brže menja.

O predavaču:
Snežana Subotić je freelancer, PR & Event menadžer sa višegodišnjim iskustvom u trenerskom radu. U Creative Office – Centru poslovnih veština, osim edukacije u oblasti retorike i PR-a osmislila, organizovala i vodila Školu za planiranje i organizaciju događaja. Od 2014. godine deo tima agencije One2grow, u okviru koje funkcioniše njena Akademija za organizaciju događaja. Zaljubljenik u TED i TEDx konferencije. Od 2011. godine učestvovala u organizaciji pojedinih TEDx konferencija u Srbiji. Saradnica je više e-novina i portala.

Prijave za predavanje otvorene su do 21. aprila na mejl drustvo@pr.org.rs.

About urednik

Još novosti

RASPISAN KONKURS ZA PRIZNANJE 2020

Drage koleginice i kolege, Obaveštavamo vas da je danas, 28. jula 2020. godine raspisan konkurs …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *