Home / Novosti i blog / Najave događaja / TELEKOM SRBIJA PRILIKA 2013 – “Snaga reputacije – koliko vredi reputacija danas?”

TELEKOM SRBIJA PRILIKA 2013 – “Snaga reputacije – koliko vredi reputacija danas?”

Fotografija_glavnaZadovoljstvo nam je da najavimo 5. godišnju međunarodnu konferenciju Društva Srbije za odnose s javnošću ”Telekom Srbija PRilika 2013” koja će se održati u Hotelu Zira u Beograd od 15. do 16. novembra 2013. godine, pod nazivom ”Snaga reputacije – koliko vredi reputacija danas?”.

Obeležavajući prvi jubilej, na petogodišnjicu stručne konferencije koja okuplja PR i komunikacijske profesionalce iz Srbije i regiona, i ove godine uz brojne domaće, regionalne i inostrane stručnjake, daćemo odgovore na goruća pitanja iz struke odnosa s javnošću. Više detalja o samoj konferenciji možete pronaći OVDE.

Konferencija je besplatna za članove DSOJ, a kotizacija za nečlanove iznosi 5.000 dinara.

Članovi Društva se za konferenciju prijavljuju slanjem e-mejla na adresu drustvo@pr.org.rs , dok nečlanovi  treba da izvrše uplatu kotizacije od 5.000 din na račun 160-127612-02 kod Banca Intesa, Beograd.

Očekujemo vas!

Za sve informacije u vezi sa konferencijom Telekom Srbija PRilika 2013 budite slobodni da kontaktirate sekretara Društva Srbije za odnose s javnošću, Dunju Obradović, na broj telefona 065/466-22-58 ili putem e-mail adrese: drustvo@pr.org.rs.

 

About urednik

Još novosti

21. SEMPL – “Veštačkim glasom teško je izazvati emocije”

Tako kaže Ema Rodero (Emma Rodero), istraživač i profesor na odeljenju za komunikaciju na Univerzitetu …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *