Home / Aktivnosti / Aktuelno / Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2015 – poziv za učešće u publikaciji

Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2015 – poziv za učešće u publikaciji

 

startup-593327_1280

 

U cilju unapređenja saradnje i sistemske razmene znanja i veština između profesionalaca iz prakse, predstavnika akademske zajednice i studenata,

Fakultet organizacionih nauka iz Beograda i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, pokreću treće izdanje publikacije “Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2015”.

 

Publikacija se objavljuje dvogodišnje i sadrži prikaze uspešnih komunikacionih projekata i kampanja iz Srbije i regiona. “Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2015″ su idealna prilika da profesionalci upoznaju studente visokoobrazovnih institucija, ali i sve pojedince zainteresovane za profesionalni razvoj, istraživanje i usavršavanje u ovoj oblasti, sa izuzetnim komunikacionim strategijama i taktikama, kao i najaktuelnijim izazovima, mogućnostima i trendovima u praksi upravljanja komunikacijama.

Objavljivanjem projekta/kampanje iz oblasti odnosa s javnošću vaše organizacije (ili klijenta vaše agencije) u publikaciji “Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2015” doprinosite:

  • Unapređenju procesa obrazovanja i usavršavanju studenata – budućih stručnjaka za upravljanje komunikacijama,
  • Razmeni znanja i iskustva između različitih sektora koji se bave komunikacijama,
  • Afirmisanju struke u zemlji i regionu,
  • Promociji uspeha vaše organizacije u odgovoru na komunikacijske izazove savremenog poslovanja

Za prijavu primera dobre prakse u ovoj publikaciji se ne plaća kotizacija. 

Organizacija koja je prijavila primer, koji bude odabran za objavljivanje, učestvuje u troškovima evaluacije i selekcije primera i realizacije projekta sa iznosom od 30.000 dinara plus PDV.  

Sve informacije o načinu prijave komunikacione kampanje/projekta i preuzimanju obrasca za prijavu možete pronaći na: www.prhandbook.org  ali Vam u prilogu imejla šaljemo pozivno pismo i obrazac. Kontakt: 0642184992 – Danijela Lalić

Konkurs je otvoren do 1. novembra 2015.

 

About urednik

Još novosti

RASPISAN KONKURS ZA PRIZNANJE 2020

Drage koleginice i kolege, Obaveštavamo vas da je danas, 28. jula 2020. godine raspisan konkurs …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *