Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Brand PR”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Brand PR”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada u kategoriji “BRAND PR”

Nagrada se dodeljuje za najbolji osmišljeni PR projekat koji uspešno informiše zainteresovanu javnost o brendu organizacije, proizvoda ili usluga.

Prošle godine nagrada je dodeljena agenciji NEW MOMENT NEW IDEAS za projekat ERDEM x H&M, kompanija H&M.

Modno tržište danas je prezasićeno svakodnevnom ponudom razičitih brendova, koji se utrkuju ko ce postaviti inovativnije, originalnije i prestižnije modne standarde. Modni infuenseri, najpre putem društvenih mreža, diktiraju trend da su zvučni brendovi, koji su obavezno skupoceni „must have“, iako su većini njihovih pratilaca nedostižni. Popularni urban – street brend H&M, već nekoliko godina unazad pokušava da visoku modu učini dostupnom svojim fanovima, kreirajući kolekcije u saradnji sa velikim modnim imenima. Na ovaj način, svojim fanovima omogućavaju da ono što su do sada videli samo na stranicama popularnih stranih magazina i na najpopularnijim holivudskim zvezdama, mogu da vide i u sopstvenom ormaru. Vođeni tom modnom flozofjom, lansirana je kolekcija H&M Erdem, u saradnji sa čuvenim turskim dizajnerom, inspirisana foralnim elementima, koja stilom oživljava vreme rusticnih palata s pocetka 20. veka.


Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Održan #How2PR – Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima

Bez komunikacije održivi razvoj ne bi bio moguć! Društvo Srbije za odnose s javnošću u …