Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Komunikacija društveno odgovornih projekata”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Komunikacija društveno odgovornih projekata”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada u kategoriji “KOMUNIKACIJA DRUŠTVENO ODGOVORNIH PROJEKATA”

Nagrada se dodeljuje za najbolji komunikacijski projekat na području društveno odgovornog poslovanja.

Prošle godine nagrada je dodeljena agenciji REPRESENT COMMUNICATIONS za projekat “NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU” kompanije HEMOFARM.

Nacionalni dan donora 6. jun ustanovljen je 2016. na inicijativu Hemofarm Fondacije  kao partnera Ministarstva zdravlja.  Zahvaljujući kontinuiranoj kampanji „Najvažniji poziv u životu“  koja je pokrenula široku debatu na temu doniranja organa i podizanja svesti o potrebi povećanja broja donora u Srbiji, Nacionalni dan donora postao je medijski prepoznatljiv događaj u Srbiji. Izazov je bio nadmašiti prvu godinu, održati pažnju javnosti i razbiti predrasude o ovoj često tabuiziranoj temi kod nas.

Očigledni efekti kampanje vide se u statistici potpisnika donorskih kartica i povećanog broja transplantacija, 2017.  je ubeležena kao godina u kojoj je ostvaren najveći pomak u transplantaciji organa. Sa dna evropske lestvice Srbija se popela sa 2 na 4,5 donora.


Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …