Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Komunikacija u javnoj upravi”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Komunikacija u javnoj upravi”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada u kategoriji “KOMUNIKACIJA U JAVNOJ UPRAVI”

Nagrada se dodeljuje za najbolji komunikacijski projekat u organima i institucijama državne uprave, autonomne pokrajne i jednincama lokalne samouprave.

Prošlogodišnji pobednik u ovoj kategoriji  je agenciji HOMEPAGE za projekat ISKLJUČI NASILJE za Ministarstvo pravde Republike Srbije.

Projekat “Isključi nasilje” ima izuzetan društveni značaj. Ovom kampanjom je promovisan novi Zakon protiv nasilja u porodici i slata poruka da se ono mora prijaviti. Time je podržana i osnažena borba protiv nasilja u porodici, jednog od ozbiljnih problema sa kojim se društvo u Srbiji suočava.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Na Weekendu u Rovinju dodeljene sedme po redu SoMo Borac nagrade

Pred prepunom, najvećom dvoranom Weekenda, po sedmi put dodeljene su SoMo Borac nagrade koje prepoznaju najbolje …