Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE – VELIKA PREDUZEĆA”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE – VELIKA PREDUZEĆA”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada Korporativne komunikacije za velika preduzeća

Dodeljuje se za najbolji korporativni komunikacijski projekat za velika preduzeća poslovnog sektora, prema zvaničnoj kategorizaciji Agencije za privredne registre (više od 250 zaposlenih).

Prošlogodišnji pobednik u ovoj kategoriji bila je agencija REPRESENT COMMUNICATIONS za projekat “KADA REČI POSTANU DELA”, kompanija HEMOFARM.

Predstavljanje Hemofarmovog 5. Izveštaja o održivom razvoju. Prateći sam naziv Izveštaja – „Kada reči postanu dela“ kampanja je realizovana kao ekološki manifest, a centralni događaj na eko-brodu koji krstari ušćem bio je održiv u svakom segmentu promocije. Kampanje je obuhvatala višemesečnu eksternu i internu komunikaciju. Hemofarmovo poslovanje po principima održivog razvoja UN dobilo je svoju potvrdu i u međunarodnim okvirima – ulaskom Hemofarma u Globalni dogovor UN i učešćem u finalu svetskog takmičenja Ideas4action.

Više informacija konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Održan #How2PR – Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima

Bez komunikacije održivi razvoj ne bi bio moguć! Društvo Srbije za odnose s javnošću u …